HEISHA představila platformu D.NEST - nejmodernější hardwarovou nabíjecí platformu pro drony

Datum: 20.08.2020
Šen-čen (Čína) 20. srpna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - HEISHA, firma zabývající se dodávkami řešení pro nabíjení dronů a provozovatel systémů pro bezpilotní létání s drony, spustila dne 20. srpna novou hardwarovou platformu pro drony s názvem D.NEST a u příležitosti zahájení...
Šen-čen (Čína) 20. srpna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - HEISHA, firma zabývající se dodávkami řešení pro nabíjení dronů a provozovatel systémů pro bezpilotní létání s drony, spustila dne 20. srpna novou hardwarovou platformu pro drony s názvem D.NEST a u příležitosti zahájení prodeje této platformy nabízí speciální limitovanou akci. Prvních 200 uživatelů, kteří si koupí standardní platformu D.NEST získají zdarma dron Mavic 2 Zoom nebo slevu 1126 dolarů z hodnoty nákupu.
Platforma D.NEST vychází z třetí generace nabíjecí základny C500 firmy HEISHA s ochranou proti infračervenému záření a je spolehlivým a stabilním řešením pro automatické nabíjení dronů. Nabíjecí základna je vybavena samostatnou monitorovací jednotkou T3, zabudovaným počítačem s umělou inteligencí, panelem pro dálkové ovládání a lokálním směrovačem. Navíc tato platforma vyniká snadnou ovladatelností a údržbou. V neposlední řadě lze tuto hardwarovou platformu použít jako datové a řídící centrum pro různé roboty. Firma HEISHA provozuje open-source rozhraní API a SDK, což jí umožňuje zajistit skvělou kompatibilitu svých řešení s ostatními výrobci. Platforma D.NEST je určena pro drony řady DJI Mavic a Phantom a je možné jí použít také s modely M200, M210, M300, M600, UAV nebo VTOL s pevnými křídly. Díky ovladači PCB 5v1 (K100) a díky špičkovým materiálům, ze kterých je tato nabíjecí platforma firmy HEISHA vyrobena, představuje tento produkt užitečné, stabilní a cenově příznivé řešení pro nabíjení dronů. Bezpilotní létání pomalu ale jistě pomáhá zlepšovat naše životy, ale vysoké náklady na provoz a údržbu automatizovaných systémů brání dalšímu rozšiřování těchto služeb. Společnost HEISHA se snaží zajistit snadný přístup k informacím o létání, a tak vytvořila první světovou cenově přijatelnou platformu pro nabíjení dronů, která je kompatibilní s obrovským množstvím těchto zařízení. Naším cílem je vytvořit budoucnost, kdy se bude moci každý na svět dívat z ptačí perspektivy na displeji svého telefonu.

O společnosti HEISHA

Technologická firma HEISHA se orientuje na vytváření produktů, které přináší skutečnou hodnotu do každodenního života lidí, a to na základě pokroku vědy a techniky. Společnost vlastní výrobní závod o výměře větší než 1700 metrů čtverečných, včetně moderních testovacích a výrobních zařízení a nabízí svým zákazníkům cenově příznivá řešení. Hledáme nové vývojáře a jsme otevřeni obchodním partnerstvím a spolupráci s výrobci originálního příslušenství (OEM).
Pokud chcete získat další informace, kontaktujte: info@heishatech.com Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1231183/SHENZHEN_HEISHA.jpg KONTAKT: Susan Sun, +86-138-2377-1086, Susan.sun@heishatech.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.