Společnost Hillstone Networks představila firemní řešení, které zvýší stabilitu a spolehlivost provozu aplikací a zlepší služby zákazníkům

Datum: 20.08.2020
Santa Clara (Kalifornie) 20. srpna (PROTEXT/BusinessWire) - Společnost Hillstone Networks, přední poskytovatel firemních řešení pro síťovou bezpečnost a řízení rizik, oznámila globální spuštění svého produktu Hillstone Application Delivery Controller (ADC), který představuje...
Santa Clara (Kalifornie) 20. srpna (PROTEXT/BusinessWire) - Společnost Hillstone Networks, přední poskytovatel firemních řešení pro síťovou bezpečnost a řízení rizik, oznámila globální spuštění svého produktu Hillstone Application Delivery Controller (ADC), který představuje špičkové řešení pro optimalizaci stability a spolehlivosti aplikací tak, aby jejich provozovatelé mohli zákazníkům poskytovat ty nejkvalitnější služby. Aplikace ADC firmy Hillstone zaručuje skvělou dostupnost a uživatelům umožňuje zvýšit celkový přístup k jednotlivým aplikacím, produktivitu a zážitek. Tato aplikace umožňuje bezproblémovou migraci na protokoly IPv6 a HTTPS s velmi rychlou odezvou SSL díky skvělé hardwarové zrychlovací technologii. Toto síťové řešení tak nabízí zvýšenou stabilitu a spolehlivost fungování aplikací v celé síti, a to prostřednictvím zabezpečovacích technologií, v kombinaci s dalšími prvky síťové bezpečnosti firmy Hillstone.
Hlavní funkce a výhody
  • Flexibilní vyvažování zátěže: Stabilitu a spolehlivost provozu zajišťují serverové vrstvy 4 - 7 pro vyvažování zátěže serveru (SLB - Server Load Balancing), připojení (LLB - Link Load Balancing) a globálního serveru (GSLB - Global Server Load Balancing).
  • Zrychlení webových stránek a aplikací: tento nový produkt zrychluje datové přenosy, zkracuje dobu přístupu k jednotlivým přípojkám a díky možnosti rychlého čtení/zápisu dat na server povšechně zrychluje fungování webových stránek a aplikací, což přináší kvalitnější služby pro zákazníky.
  • Hardwarové zpracování SSL: hardwarové zpracování SSL (Hardware-Based SSL) snižuje zátěž na výpočetní čas serveru, což vede ke zvýšení výkonu a současně umožňuje získat plnou kontrolu nad bezpečností a přístupy. To nejen zvyšuje celkovou bezpečnost sítí, ale současně umožňuje i využívat protokol HTTPS jen s minimálními změnami ve stávajících aplikacích.
  • Snadný a bezproblémový přechod na IPv6: tento nový produkt umožňuje bezproblémový a snadný přechod na IPv6, prakticky bez nutnosti provádět na serverech či sítích jakékoli změny. Díky tomu je složitost přechodu na IPv6 minimalizována.
  • Skvělá dostupnost a spolehlivost aplikací: tento nový produkt funguje s technologií NGFW firmy Hillstone a ostatními zabezpečovacími technologiemi, což zvyšuje bezpečnost přístupu uživatelů k datovým centrům a tím i dostupnost a spolehlivost aplikací.
„Řada ADC produktů typu AX firmy Hillstone přináší zásadní zlepšení spolehlivosti a dostupnosti síťových aplikací,“ řekl Tim Liu, technický ředitel a spoluzakladatel firmy Hillstone Networks. „Provozní a uživatelské nároky dnešní doby vyžadují řešení, která lze snadno instalovat do stávajících prostředí a dokážou se vypořádat s požadavky moderních aplikací na vysokou dostupnost, přístupnost a bezpečnost.“
O společnosti Hillstone Networks Řešení pro bezpečnost podnikových sítí a řízení rizik společnosti Hillstone Networks poskytují viditelnost, informace a ochranu, a umožňují podnikům získat komplexní přehled a rychle řešit kybernetické hrozby. Řešení společnosti Hillstone, která jsou uznávaná předními analytiky a těší se důvěře předních světových společností, pomáhají zajistit celou organizaci, od posledního počítače až ke cloudu a navíc snižují celkové provozní náklady. Více se dozvíte na stránkách www.hillstonenet.com. Prohlédněte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200818005106/en/ Kontakt Zeyao Hu Marketing Manager inquiry@hillstonenet.com Zdroj: Hillstone Networks Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy. (BW)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.