Aplikace HUAWEI Assistant · TODAY získala renomované světové ocenění Red Dot Award 2020

Datum: 18.08.2020
Peking 18. srpna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Aplikace HUAWEI Assistant · TODAY nedávno získala ocenění Red Dot Award: Brands & Communication Design, které je v segmentu designu obdobou „Oscarů". V duchu hesla „hledáme dobrý design a kreativitu", kterým se pořadatelé...
Peking 18. srpna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Aplikace HUAWEI Assistant · TODAY nedávno získala ocenění Red Dot Award: Brands & Communication Design, které je v segmentu designu obdobou „Oscarů". V duchu hesla „hledáme dobrý design a kreativitu", kterým se pořadatelé udělující cenu Red Dot řídí, je udělení této ceny oceněním společnosti Huawei za neustálé inovace, se kterými přichází, a za skvělé zákaznické služby, které nabízí. Značka Huawei v letošním roce toto ocenění získala, jako jedna z mála, a to v konkurenci tisíců konkurenčních značek, které rovněž měly zájem získat tuto mezinárodní pečeť špičkového designu. Aplikace HUAWEI Assistant · TODAY se nachází na „úplně poslední levé obrazovce" displeje chytrých mobilních telefonů HUAWEI. Jedná se o osobního asistenta, který umožňuje rychlý přístup k různým službám bez nutnosti stahovat příslušnou aplikaci. Uživatelé mobilních zařízení značek HUAWEI a HONOR mohou tohoto asistenta jednoduše spustit pohybem prstu doprava na domovské obrazovce. Tento chytrý asistent tak nabízí uživatelům další skvělé funkce, včetně možností nalézt kdykoli a kdekoli požadované služby a informace. Ke konci druhého čtvrtletí roku 2020 využívalo služeb aplikace HUAWEI Assistant - TODAY 210 miliónů uživatelů mobilních telefonů měsíčně, ve 170 zemích a regionech celého světa, kterým tento asistent pomáhá usnadnit každodenní život.
Z hlediska návrhu nabízí aplikace HUAWEI Assistant · TODAY uživatelům skvělé a chytré služby. Uživatelé se tak nemusí proklikávat jednotlivými aplikacemi, ale jedním pohybem mohou vyhledávat, přistupovat k aplikacím nebo si prohlížet doporučený obsah. Navíc, díky tomu, že se aplikace časem naučí preference svých uživatelů, dokáže jim nabídnout doporučení, které jim zpříjemní a zoptimalizují práci se zařízením. S pomocí aplikace HUAWEI Assistant · TODAY mohou nyní uživatelé rychle a snadno vyhledat jakoukoli aplikaci, nastavení nebo soubory na svých chytrých telefonech a současně tento asistent sleduje nejnovější zprávy, které uživatelům nabízí podle jejich zájmu. Kromě toho jsou jednou z klíčových funkcí aplikace HUAWEI Assistant · TODAY také takzvané chytré záložky, které zobrazují oznámení, upozornění a připomínky podle potřeb uživatelů a způsobů, jakým svá zařízení používají. Uživatelé si tak například na sportovní záložce mohou nechávat zobrazit aktuální informace o svém oblíbeném týmu a na cestovní záložce zase různé informace o vybraných destinacích v reálném čase, a to podle místa, kde se nacházejí.
Aplikace HUAWEI Assistant · TODAY bude i nadále rozšiřovat nabídku svých chytrých služeb, které uživatelům zpříjemní jejich každodenní život. Proto bude společnost HUAWEI neustále svůj produkt optimalizovat a vylepšovat tak, aby každý uživatel měl možnost využívat svého asistenta při každodenních činnostech. O ceně Red Dot Design Award: cena Red Dot Design Award pochází z Německa z roku 1955 a patří mezi tři nejvýznamnější světové ceny za design, spolu s oceněními iF Design Award (Německo) a IDEA International Design Excellence Awards (Amerika). Do soutěže o získání mezinárodně renomované ceny Red Dot Design Award se zapojilo již více než 18 tisíc produktů a tato značka celosvětově patří mezi nejžádanější značku kvality pro dobrý design. Držitelé této ceny jsou uvedeni v ročenkách, muzeích i online. Více informací najdete na webové stránce www.red-dot.de. Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1229060/HUAWEI_UCD_Center.jpg Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1229061/HUAWEI_Assistant___TODAY_won_Red_Dot_Award_Brands.jpg KONTAKT: Yiwen Zhu, zhuyiwen4@huawei.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.