Společnost Mindray představila řadu produktů BeneFusion n Series, nový standard mezi infuzními sety

Datum: 18.08.2020
Šen-čen 18. srpna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Mindray (index SZSE: 300760), přední poskytovatel zdravotnických prostředků a řešení, představila novou generaci svých infuzních systémů řady BeneFusion n Series. Díky vylepšení této řady z hlediska bezpečnosti, jednoduchosti...
Šen-čen 18. srpna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Mindray (index SZSE: 300760), přední poskytovatel zdravotnických prostředků a řešení, představila novou generaci svých infuzních systémů řady BeneFusion n Series. Díky vylepšení této řady z hlediska bezpečnosti, jednoduchosti používání, vzájemné kompatibility a datové synergii tak infuzní sety řady BeneFusion n Series představují nový standard v oblasti infuzních systémů. Řada setů BeneFusion nSeries nyní přichází s velkou sedmipalcovou plně dotykovou obrazovkou a intuitivním ovládacím rozhraním, což uživatelům dále podstatně usnadňuje práci a umožňuje přesnější dávkování a zvýšení produktivity práce. Univerzální dokovací systém navíc umožňuje využít tyto infuzní sety v různých zapojeních a systémech, které obsahují 2 - 24 slotů. Vzhledem k tomu, že 15-25 % případů pochybení ve zdravotnictví souvisí se záměnou názvů léčiv, přichází řada infuzních setů BeneFusion n Series se systémem správy léčiv SafeDoseTM, který nabízí inovativní barevné označení jednotlivých léčiv, přičemž jednotlivé kódy lze libovolně přiřazovat jednotlivým lékům z banky léčiv a ty následně automaticky plnit a dávkovat, což eliminuje riziko záměny léků a zvyšuje bezpečnost pacientů. Inovativní technologie SmartAIRTM se zdvojeným snímačem vzduchu navíc umožňuje detekovat přítomnost vzduchových bublin v hadičkách mnohem přesněji než kdy dříve, a minimalizovat tak riziko vzduchové embolie, což rovněž zvyšuje bezpečnost pacientů. Přístroj navíc dokáže automaticky vygenerovat chybovou hlášku v případě vyčerpání zásobníku léčiv.
Pro zajištění včasného podání léčiv, obsahuje řada infuzních setů BeneFusion n Series technologii SmartRapidTM, která revolučním způsobem mění produktivitu práce a umožňuje velmi rychlý náběh za pouhé 2 sekundy, úplné naplnění stříkačky za 4 sekundy a podání první kapky léčiv za 3 sekundy. Pokročilý systém Dynamic Pressure System (DPS) rovněž pomáhá detekovat a zjistit případnou překážku či ucpání systému a v případě, že budou dosaženy nastavené měkké a tvrdé limitní hodnoty, automaticky se spustí upozornění a chybové hlášení. Zdravotnické prostředky nikdy nefungují nezávisle, a proto je řada produktů BeneFusion n Series navržena tak, aby se snadno integrovala s ostatními klinickými datovými systémy, což usnadňuje a urychluje klinickou rozvahu a rozhodování. Díky technologii InfusionViewTM mohou zdravotníci okamžitě sledovat nejdůležitější informace a data na pacientském monitoru přímo u lůžka pacienta a navíc, díky bezproblémové integraci a synergii dat, tak zdravotníci okamžitě získávají kompletní informace o podaných infuzích a fyziologických údajích, což urychluje a zpřesňuje diagnostiku a pomáhá také zracionalizovat preskripci léků. Navíc lze infuzní sety řady BeneFusion n Series snadno připojit do nemocničních informačních sítí HIS a CIS, což umožňuje centrální správu dat. Vzhledem k tomu, že informace o infuzích a chybových hláškách jsou dostupné odevšad a neustále, mohou zdravotníci neustále své pacienty monitorovat, poskytovat jim optimální zdravotní péči a současně podstatně zvýšit produktivitu své práce. Navštivte prosím webové stránky: https://www.mindray.com/en/product/BeneFusion_n_Series.html Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1228126/Mindray_BeneFusion_n_Series.jpg KONTAKT:<*b> Chris, +86-755-81887710, chris.yyqi@mindray.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.