Ocenění EISA Best Buy pro televizor TCL řady C81 a soundbar TCL RAY•DANZ

Datum: 17.08.2020
Praha 17. srpna 2020 (PROTEXT) - Dvojnásobná výhra pro TCL. Dva produkty značky TCL si získaly uznání odborníků na obraz i zvuk z asociace EISA. Renomovaná asociace EISA udělila produktům značky TCL dvě prestižní ocenění. V kategorii televizorů získala novinka TCL 65C815...
Praha 17. srpna 2020 (PROTEXT) - Dvojnásobná výhra pro TCL. Dva produkty značky TCL si získaly uznání odborníků na obraz i zvuk z asociace EISA. Renomovaná asociace EISA udělila produktům značky TCL dvě prestižní ocenění. V kategorii televizorů získala novinka TCL 65C815 ocenění „Best Buy TV 2020–2021“. Obdobné ocenění „Best Buy Soundbar 2020–2021“ bylo uděleno soundbaru TCL RAY•DANZ. TCL 65C815 Televizor TCL 65C815 je produkt s velkou konkurenční výhodou. Odborníci asociace EISA tomuto produktu udělili ocenění Výhodný nákup (Best Buy TV). EISA sdružuje 61 odborných časopisů z 29 zemí po celém světě a prestižní ocenění nejlepším produktům z audio a video techniky uděluje již více než 35 let. Nová produktová řada televizorů TCL C81 byla na evropský trh uvedena v květnu 2020. Kombinuje ultratenký design i rozlišení 4K HDR Premium s technologií obrazu Quantum Dot a poskytuje tak realistický obraz s ostřejším zobrazením. U této nové produktové řady se v dokonalé harmonii snoubí extrémní výkon s dechberoucí elegancí. Soundbar TCL TS9030 RAY•DANZ Rok 2020 je pro značku TCL rokem velmi úspěšným. Dokládá to také druhé ocenění „Best Buy“, tentokrát pro soundbar TCL TS9030 RAY•DANZ. Jde o produkt, který přináší zcela pohlcující domácí zábavu s technologií Dolby Atmos. Technologie pro soundbar RAY•DANZ, vyvinutá společností TCL, využívá originální konstrukční řešení zpětného ohnutí u bočních reproduktorů, které směřuje zvuk na akustické odražeče a ohýbá zvuk do přesného úhlu pro vytvoření přirozeného dozvuku a širšího zvukového pole než dokážou nabídnout jiné produkty na trhu v dané cenové kategorii. Centrální kanál s dedikovanými a dopředu vyzařujícími reproduktory zajistí jasné dialogy a lokalizaci hlasu u obsahu s mluveným slovem. V kombinaci s technologií Dolby Atmos pak soundbar poskytuje trojrozměrný zvuk bez nutnosti instalovat další, nahoru vyzařující nebo stropní reproduktory. KONTAKT: Filip Cvetler filip.cvetler@fcpr.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.