Předregistrace do hry Harry Potter: Puzzles & Spells je nyní otevřena

Datum: 14.08.2020
San Francisko 14. srpna 2020 (PROTEXT/BusinessWire) - Registrovaní fanoušci získají při oficiálním spuštění hry exkluzivní bonusový balík Společnost Zynga Inc. (index Nasdaq: ZNGA), světová jednička v interaktivní zábavě, dnes oznámila otevření předregistrací do své...
San Francisko 14. srpna 2020 (PROTEXT/BusinessWire) - Registrovaní fanoušci získají při oficiálním spuštění hry exkluzivní bonusový balík Společnost Zynga Inc. (index Nasdaq: ZNGA), světová jednička v interaktivní zábavě, dnes oznámila otevření předregistrací do své kouzelnické mobilních hry typu 'spoj tři' - Harry Potter: Puzzles & Spells - na Google Play. Fanoušci hry mohou nyní navštívit webové stránky www.harrypotterpuzzlesandspells.com a obchod Google Play a provést předběžnou registraci. Hra je oficiálně licencovaná od firmy Warner Bros. Interactive Entertainment a vychází pod značkou Portkey Games. Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Celou tiskovou zprávu si můžete přečíst zde: https://www.businesswire.com/news/home/20200813005148/en/
"Hra Harry Potter: Puzzles & Spells fanoušky nadchne a pobaví díky známým postavám, hudbě a příběhům z původních knížek a filmů," řekl Bernard Kim, prezident pro vydávání nových her ve firmě Zynga. "Navíc ale žánr 'spoj tři' obohacujeme o novou dimenzi. Hráči budou získávat zkušenostní body (XP) a jejich postavy budou moci růst a zlepšovat se, získávat a používat nová kouzla, účastnit se speciálních akcí a, prostřednictvím klubu, spolu vzájemně komunikovat a soutěžit proti sobě." Hráči, kteří se předregistrují, budou mezi prvními, kdo dostane upozornění, až bude hra oficiálně spuštěna. Navíc během prvního týdne po spuštění hráči, kteří si hru pro zařízení s operačním systémem Android nebo iOS stáhnou, okamžitě dostanou uvítací balíček (Welcome Bundle) s celou řadou speciálních odměn a vylepšení, které jim při hraní pomohou. Součástí tohoto balíku bude také speciální odznak, kterým bude ve hře označeni jako praví fanoušci kouzelnického světa. Hra Harry Potter: Puzzles & Spells je oslavou kouzelnického světa a řešení problémů a záhad prostřednictvím vůbec první 'spoj tři' logické hry pro mobilní zařízení. Tato inovativní 'spoj tři' hra umožní hráčům prožít ty nejúžasnější chvíle a setkat se se známými tvářemi z původních filmů o Harry Potterovi. Hra také nabídne původní filmovou hudbu a skutečné hlasy filmových postav, včetně Hagrida, Brumbála, profesorky McGonagallové a moudrého klobouku. V průběhu hraní budou hráči moci používat kouzelné lektvary, kouzla a na své cestě kouzelnickým světem získají další kouzelnické schopnosti a předměty. Hráči se mohou stát členy klubu přátel a spolupracovat při hledání nejvhodnějších strategií na řešení logických hádanek, sdílet životy a, prostřednictvím exkluzivních klubových událostí, získávat různé ceny.
Hru Harry Potter: Puzzles & Spells je možné hrát po celém světě, a to na zařízeních s operačním systémem iOS a Android a také na platformách Amazon Kindle a Facebook. Pro získání podrobnějších informací o hře Harry Potter: Puzzles & Spells a pro předběžnou registraci navštivte webovou stránku www.harrypotterpuzzlesandspells.com. Můžete nás také sledovat na sociálních sítích Facebook, Instagram a Twitter, kde kromě dalších informací získáte také možnost komunikovat s ostatními fanoušky.
O společnosti Zynga Zynga je světová jednička v oblasti interaktivní zábavy, jejíž misí je spojit svět prostřednictvím her. K dnešnímu dni hraje franšízy společnosti Zynga, jako například CSR RacingTM, Empires & PuzzlesTM, Merge Dragons!TM, Merge Magic!TM, Toon BlastTM, Toy BlastTM, Words With FriendsTM nebo Zynga PokerTM více než miliarda hráčů. Hry společnosti Zynga jsou k dispozici ve více než 150 zemích a lze je hrát na sociálních platformách a mobilních zařízeních na celém světě. Společnost byla založena v roce 2007, má sídlo v San Francisku a pobočky ve Spojených státech amerických, Kanadě, Velké Británii, Irsku, Indii, Turecku a Finsku. Další informace naleznete na stránkách www.zynga.com nebo sledujte společnost Zynga na sociálních sítích Twitter, Instagram, Facebook nebo blogu Zynga.
O společnosti Warner Bros. Interactive Entertainment Warner Bros. Interactive Entertainment, divize společnosti Warner Bros. Home Entertainment, Inc., je předním celosvětovým vydavatelem, developerem, poskytovatelem licencí a distributorem zábavního obsahu pro interaktivní prostor na všech platformách, včetně konzolí, kapesních, mobilních a PC her pro vlastní tituly i herní tituly třetích stran.
O značce Portkey Games Značka Portkey Games od společnosti Warner Bros. Interactive Entertainment je věnována vytváření nových herních zážitků na mobilech a videohrách, které přenesou hráče co nitra vlastních dobrodružství světa čar a kouzel inspirovaných původními příběhy J. K. Rowlingové. Hráči her Portkey Games mají možnost zvolit si vlastní příběh a vstoupit do kouzelnického světa a prožívat nové a jedinečné věci. Značka vznikla proto, aby přinesla hráčům a fanouškům nové herní zážitky, které jim umožní nechat se pohltit světem čar a kouzel, kde si mohou vytvářet svůj vlastní kouzelný příběh.
Výhledová prohlášení Tato tisková zpráva obsahuje výhledová prohlášení týkající se mimo jiné názvu, časového rámce vydání a podrobností plánované hry Harry Potter. Výhledová prohlášení často zahrnují slova jako "výhled", "projektované", "plánované", "zamýšlí", "bude", "předvídat", "věřit", "cíl", "očekávat" a prohlášení v budoucím čase, která jsou obecně výhledová. Dosažení cíle nebo úspěšná realizace skutečností uvedených v těchto výhledových prohlášeních zahrnuje významná rizika, nejistoty a předpoklady. Na taková výhledová prohlášení, založená na informacích, které máme k dispozici v den zveřejnění této zprávy, se nelze spoléhat. Nepřijímáme žádnou povinnost aktualizovat taková prohlášení. Další informace o těchto rizicích, nejistotách a předpokladech jsou nebo budou podrobněji popsány v našich veřejných hlášeních pro Komisi pro cenné papíry (dále jen "SEC"), jejichž kopie lze získat na našich webových stránkách pro vztahy s investory na adrese http://investor.zynga.com nebo na webových stránkách Komise pro cenné papíry (SEC) www.sec.gov. Publikační práva WIZARDING WORLD, HARRY POTTER jsou majetkem J. K. Rowlingové. Postavy, jména a indicie související s tituly HARRY POTTER: PUZZLES & SPELLS, PORTKEY GAMES, WIZARDING WORLD a HARRY POTTER jsou ochrannými známkami společnosti Warner Bros. Entertainment Inc.TM Zynga Inc. Všechna práva vyhrazena. WBIE LOGO, WB SHIELD: TM & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s20) Prohlédněte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200813005148/en/
Kontaktní informace Dana Whitney dwhitney@zynga.com Zdroj: Zynga Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy. (BW)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.