Maxonrow pořádá hackathon

Datum: 23.07.2020
Tchaj-pej (Tchaj-wan) 23. července 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Maxonrow pořádá hackathon s cílem najít způsob jak upravit blockchain technologie pro zdravotnické aplikace Společnost Maxonrow oznámila, že, od 5. září do 3. října 2020, uspořádá vůbec první MAXathon, online...
Tchaj-pej (Tchaj-wan) 23. července 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Maxonrow pořádá hackathon s cílem najít způsob jak upravit blockchain technologie pro zdravotnické aplikace Společnost Maxonrow oznámila, že, od 5. září do 3. října 2020, uspořádá vůbec první MAXathon, online hackathon, v jehož průběhu se odborníci na blockchain technologie, vývojáři a další technologičtí nadšenci pokusí upravit blockchain technologie pro zdravotnické aplikace v reakci na globální problémy, kterým musíme čelit kvůli současné pandemii. Kategorie hackathonu Vybrané problémové okruhy (kategorie), které budou účastníci MAXathonu řešit, jsou založeny na technologii Maxonrow SDK, kterou firma Maxonrow použila při programování řídícího a komunikačního ekosystému MedsLOCK. Tento systém nabízí informace o pandemii v reálném čase a byl vytvořen ve spolupráci s akcelerátorem Avantas Tech. "Během současné pandemie i případných budoucích pandemií je ochrana osobních údajů největším problémem, a proto platformy blockchain zajišťují bezpečnost sdílených informací bez narušení soukromí. Systém MedsLOCK nám umožňuje zajistit důvěryhodnost sdílených dat," řekl Muhammad Salman Anjum, generální ředitel firmy Avantas. Ceny Účastníci MAXathonu mají možnost vyhrát ceny v hodnotě 15 tisíc Euro, pokud se jim podaří navrhnout řešení na pět vybraných problémových okruhů. Mezi problémové okruhy, které se budou v rámci hackathonu řešit, patří certifikace v oblasti zdraví a očkování, zdravotní péče, sociální networking a datová analytika. Jak se zaregistrovat? Již nyní je možné se zaregistrovat na stránce hackathon.maxonrow.com. Účastníci se musí zaregistrovat a nahrát svůj projekt do platformy před 30. zářím 2020. Od teď až do 30. září proběhne řada online akcí, včetně webinářů a tutoriálů, jejichž cílem je účastníkům hackathonu pomoci při jejich práci. Po zkontrolování všech podaných projektů bude vybráno 20 týmů, kteří se zúčastní takzvaného demo dne, jenž proběhne 3. října 2020 a na kterém vybrané týmy své projekty představí porotě. Vítězný tým z každé kategorie získá 3 tisíce Euro, z celkové částky 15 tisíc Euro, která na odměny připadá. KONTAKT: Ximena Cordon, ředitelka pro marketingovou komunikaci, ximena@maxonrow.com, +886 0901-481-282, Maxonrow LTD
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.