Společnost Microsoft zveřejnila vítěze a finalisty soutěže Microsoft partner roku 2020 (Partner of the Year Awards)

Datum: 14.07.2020
Redmond (Washington) 14. července 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Partneři získávají ocenění za nejinovativnější řešení pro zákazníky z celého světa, která jsou založena na technologiích firmy Microsoft Společnost Microsoft Corp. v pondělí zveřejnila seznam vítězů...
Redmond (Washington) 14. července 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Partneři získávají ocenění za nejinovativnější řešení pro zákazníky z celého světa, která jsou založena na technologiích firmy Microsoft
Společnost Microsoft Corp. v pondělí zveřejnila seznam vítězů a finalistů soutěže Microsoft partner roku 2020 (Microsoft Partner of the Year Awards). V rámci této každoroční soutěže uděluje společnost Microsoft ceny těm partnerům, kteří svým zákazníkům nabízí nejinovativnější řešení, založená na technologiích společnosti Microsoft. Ceny budou vítězům a finalistům z celého světa předány na první digitální konferenci Microsoft Inspire, která se uskuteční 21. - 22. července 2020.
V letošním roce firma Microsoft, v rámci této celosvětové akce, ocenila partnery ve 49 kategoriích, v oblastech, průmyslových oborech a sektorech, kde se technologie společnosti Microsoft využívají. Letos firma Microsoft přidala celkem deset nových kategorií, včetně vůbec první ceny za komunikaci s komunitou (Community Response Award), která oceňuje partnery, jejichž inovativní a jedinečné služby či řešení pomáhají řešit problémy našich zákazníků a celé společnosti v těchto těžkých časech.
Vítězové a finalisté soutěže Microsoft partner roku 2020 byli vybráni z více než 3300 nominací, z více než 100 různých zemí světa, a to na základě kvality služeb poskytovaných zákazníkům, dopadů nabízených řešení a produktů na trh a též na základě způsobu práce a využívání technologií společnosti Microsoft.
"Je pro nás velkou ctí ocenit vítěze a finalisty soutěže Microsoft partner roku 2020," řekla Gavriella Schuster, viceprezidentka společnosti Microsoft a ředitelka divize pro spolupráci s obchodními partnery (One Commercial Partner). "Tito partneři jdou nad rámec obyčejných dodávek a nabízí zákazníkům včasné a spolehlivé dodávky řešení, která řeší největší problémy, jimž musí firmy na celém světě čelit, od komunikace, přes virtuální spolupráci až po pomoc zákazníkům naplnit svůj potenciál prostřednictvím cloudové služby Azure a dalších služeb. Jsem hrdá na to, že mohou jednotlivým vítězům poblahopřát a předat jim ocenění."
Další informace o soutěži Microsoft partner roku 2020 (Partner of the Year Awards) najdete v článku Gavrielly Schusterové na blogu Microsoft Partner Network: https://blogs.partner.microsoft.com/mpn/congratulations-to-the-2020-microsoft-partner-of-the-year-awards-winners-and-finalists/ .
Kompletní seznam kategorií, vítězů a finalistů, včetně vítězů cen Microsoft Partner roku 2020 podle jednotlivých zemí, najdete na webové stránce https://aka.ms/POTYA_WinnersFinalist_List. Další informace pak najdete na webové stránce https://partner.microsoft.com/en-us/inspire/awards. Microsoft (index Nasdaq "MSFT", @microsoft) umožňuje digitální transformaci v době chytrých cloudových řešení a služeb. Posláním společnosti je poskytovat všem lidem a organizacím na naší planetě prostředky k tomu, aby dokázali více.
O Microsoft Inspire
Microsoft Inspire je komunitou partnerů firmy Microsoft, která nabízí přístup k nejdůležitějším marketingovým a podnikatelským strategiím firmy Microsoft, včetně přístupu k informacím z vedení a informacím týkajících se produktů a řešení, které firma Microsoft svým zákazníkům nabízí. Cílem této komunity je pomáhat našim partnerům být na trhu úspěšnější. Microsoft Inspire nabízí svým partnerům příležitosti pro další vzdělávání a školení, a to v obchodě, marketingu, službách i technologiích Více informací najdete na webové stránce https://partner.microsoft.com/en-us/inspire. Logo - https://mma.prnewswire.com/media/24227/microsoft_corp_logo226_9217jpg.jpg
KONTAKT: Další informace (kontakt určen pouze pro tisk): Microsoft Media Relations, WE Communications, (425) 638-7777, rrt@we-worldwide.com; Upozornění pro vydavatele: pro další informace, aktuality a názory společnosti Microsoft, navštivte Microsoft News Center na webové stránce http://news.microsoft.com. Odkazy, telefonické kontakty a pracovní zařazení osob platí k datu vydání této tiskové zprávy a mohlo dojít k jejich změně. Pro získání dalších informací doporučujeme novinářům analytikům kontaktovat tým pro rychlé odpovědi firmy Microsoft (Rapid Response Team) nebo jiné kontaktní osoby uvedené na webové stránce http://news.microsoft.com/microsoft-public-relations-contacts .
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.