Společnost Tech Data plánuje investovat zhruba 750 milionů dolarů do urychlení digitální transformace

Datum: 02.07.2020
Clearwater (Florida) 2. července 2020 (PROTEXT/BusinessWire) - Po právě dokončené akvizici firmy Tech Data sesterskými společnosti skupiny Apollo, chce firma Tech Data v následujících pěti letech významně investovat Po právě dokončené akvizici společnosti Tech Data ze strany...
Clearwater (Florida) 2. července 2020 (PROTEXT/BusinessWire) - Po právě dokončené akvizici firmy Tech Data sesterskými společnosti skupiny Apollo, chce firma Tech Data v následujících pěti letech významně investovat Po právě dokončené akvizici společnosti Tech Data ze strany sesterských firem skupiny Apollo Global Management, dnes firma Tech Data (dále jen “společnost nebo firma”) oznámila, že hodlá v následujících pěti letech investovat částku zhruba 750 milionů dolarů do urychlení digitální transformace. Tato investice je naplněním strategie firmy Tech Data v oblasti urychlování zavádění technologických inovací a pomůže podnikům v celém odvětví podstatně zkvalitnit své služby a stát se mnohem pružnějšími.
“Akvizice společnosti Tech Data fondy skupiny Apollo je důležitým mezníkem a díky tomu, že máme podporu skupiny Apollo pro naší investiční strategii i do dalších let, můžeme se i nadále zaměřovat na vytváření dlouhodobých hodnot,” řekl Rich Hume, generální ředitel firmy Tech Data. “Pokračujeme v naplňování naší strategie a chceme naší společnost přetvořit ve firmu, která bude definovat nové provozní a kulturní normy a standardy v našem průmyslovém oboru. Věříme, že skupina Apollo pro nás bude cenným partnerem v naplňování této strategie a pomůže nám uvádět na trh technologické produkty a řešení, které svět potřebuje k tomu, aby se propojil, rostl a posouval kupředu.” Iniciativy společnosti Tech Data v oblasti digitální transformace se zaměřují na špičkovou automatizaci, platformy a analytické nástroje, které firmě umožní být pružnější a rychleji reagovat na neustále se měnící potřeby svých zákazníků. Součástí programu je vybudování škálovatelné digitální obchodní platformy a cloudového tržiště, jejichž cílem je podpořit ambiciózní růstové plány firmy Tech Data a nabídnout také lepší technologické služby v době nových způsobů prodeje a změny chování spotřebitelů. “Společnost Apollo se domnívá, že platforma firmy Tech Data je silnou platformou pro další růst a diverzifikaci a budeme podporovat investice, které tuto vizi naplňují,” řekl Robert Kalsow-Ramos, partner ve skupině Apollo pro investice. “Tato investice v následujících pěti letech pomůže zajistit, aby firma měla dostatečné zdroje ke spuštění odvážného digitálního aktivačního a inovačního programu, který promění způsob, jakým slouží partnerům a zaměstnancům. ”
O společnosti Tech Data Tech Data spojuje svět s pomocí technologií. Naše rozsáhlé portfolio produktů, služeb a řešení, špičkové dovednosti a zkušenost s technologiemi nové generace, umožňují našim partnerům uvádět na trh produkty a řešení, která svět potřebuje k tomu, aby se propojil, rostl a směřoval kupředu. Společnost Tech Data je na 90. místě žebříčku Fortune 500® a časopis Fortune jí jmenoval nejobdivovanější firmou na světě, a to již 11 let za sebou. Více informací najdete na webových stránkách www.techdata.com nebo nás sledujte na sociálních sítích Twitter, LinkedIn, Facebook a Instagram.
Výhledová prohlášení Tato tisková zpráva obsahuje výhledová prohlášení, ve smyslu platných federálních zákonů o cenných papírech. Za výhledová prohlášení se, mimo jiné, považují veškerá prohlášení týkající se výkonnosti nebo výsledků firmy Tech Data. Výhledová prohlášení podléhají rizikům a nejistotám, včetně mimo jiné, ekonomickým, konkurenčním a technologickým vlivům, které jsou mimo kontrolu firem Apollo nebo Tech Data, což může způsobit, že se skutečné výsledky firmy budou podstatně lišit od údajů uváděných ve výhledových prohlášeních. Na výhledová prohlášení nespoléhejte a nepovažujte je za předpověď skutečných výsledků firmy. Společnosti Apollo a Tech Data výslovně nepřijímají žádnou povinnost veřejně vydávat nebo aktualizovat jakákoli výhledová prohlášení za účelem zohlednění změn v očekávání, podmínkách nebo okolnostech, na jejichž základě byla tato výhledová prohlášení vydána. Prohlédněte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200630005697/en/ Kontaktní informace Bobby Eagle ředitel firmy Tech Data pro externí komunikaci +1 (727) 538.5864 bobby.eagle@techdata.com Zdroj: Tech Data Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy. (BW)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.