Vývojáři aplikací Ackee rostou i v krizi

Datum: 30.06.2020
Praha 30. června 2020 (PROTEXT) - Sedmý rok prý bývá kritický, pro karlínské vývojáře byl však uplynulý rok mimořádně úspěšný: Na konto si připsali prestižní zakázky pro německý Spolkový sněm, LiveSport, Volkswagen, TV Nova a další televize skupiny CME, výrazně zvýšili...
Praha 30. června 2020 (PROTEXT) - Sedmý rok prý bývá kritický, pro karlínské vývojáře byl však uplynulý rok mimořádně úspěšný: Na konto si připsali prestižní zakázky pro německý Spolkový sněm, LiveSport, Volkswagen, TV Nova a další televize skupiny CME, výrazně zvýšili obrat i počet lidí v týmu. Vývoj aplikací táhne i v krizi Celkový obrat společnosti, jejíž doménou je design a vývoj aplikací, v roce 2019 vzrostl o 50 procent na 75 mil. Kč. Výrazně se rozrostl také její interní tým, který nyní čítá více než 60 lidí. "Díky naší dlouhodobé strategii a důrazu na kvalitu se nám podařilo vybudovat úspěšnou IT agenturu, která už osmým rokem stabilně roste, a to bez jediné investice," říká CEO Ackee Martin Půlpitel. V tomto roce plánuje dosáhnout obratu ve výši 100 mil. Kč. Plán společnosti pro rok 2020 zatím i přes krizové covid měsíce dle průběžných čísel vychází. "Náš měsíční obrat od začátku roku v průměru dosahuje téměř 9 mil. Kč, takže ke stanovenému cíli máme slušně nakročeno. Jediný zákazník, který pozastavil vývoj, byl VW s carsharingovou aplikací WeShare," dodává Půlpitel. O společnosti Ackee Firma Ackee byla založena v roce 2012 absolventy ČVUT v Praze. Mezi referenční klienty Ackee patří například ŠKODA AUTO, Audi AG, Volkswagen, Equa bank, Ethereum Foundation a německý Spolkový sněm (Deutscher Bundestag). Doménou společnosti je design a vývoj mobilních aplikací a vývoj webových aplikací. V červnu 2020 společnost získala ocenění German Brand Award od prestižní německé instituce German Design Council. Více informací na www.ackee.cz. Kontakt: Lucie Tajzlerová lucie.tajzlerova@ackee.cz www.ackee.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.