4. Světový kongres umělé inteligence (World Intelligence Congress) byl v čínském Tchien-ťinu zahájen formou online přímého přenosu

Datum: 30.06.2020
Tchien-ťin (Čína) 30. června 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - 23. června odpoledne byl v přímém online přenosu v čínském Tchien-ťinu zahájen 4. Světový kongres umělé inteligence. Online zahajovacího ceremoniálu se zúčastnil i Wan Gang, místopředseda organizace CPPC a předseda...
Tchien-ťin (Čína) 30. června 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - 23. června odpoledne byl v přímém online přenosu v čínském Tchien-ťinu zahájen 4. Světový kongres umělé inteligence. Online zahajovacího ceremoniálu se zúčastnil i Wan Gang, místopředseda organizace CPPC a předseda Čínské asociace pro vědu a technologie (CAST - China Association for Science and Technology). Li Hongzhong, tajemník výboru Tchien-ťinské pobočky organizace CPC, kongres pozdravil ve svém projevu. Li Xiaohong, prezident Čínské inženýrské akademie (CAE - Chinese Academy of Engineering) poblahopřál kongresu prostřednictvím videa. Slavnostního ceremoniálu se zúčastnili také Huai Jinpeng, výkonný místopředseda Čínské asociace pro vědu a technologie (CAST) a Zhang Guoqing, starosta města Tchien-ťin. Park Won Soon, starosta Soulu (Korejská republika), přednesl projev prostřednictvím videa. Předsedou kongresu byl Gong Ke, předseda Světové federace inženýrských organizací (World Federation of Engineering Organizations). Zahajovací ceremoniál vysílaný prostřednictvím cloudu, zhlédlo 58,6 miliónů diváků a vzhledem k tomu, že celá akce byla současně přenášena živě prostřednictvím 40 streamovacích webů a platforem, dosáhl celkový počet zhlédnutí 392 milionů. Wan Gang zdůraznil, že kongres je špičkovou platformou pro výměnu zkušeností s umělou inteligencí, kterou společně vytvořily město Tchien-ťin a Čínská asociace pro vědu a technologie (CAST). V rámci prevence a zvládání pandemie budou otevřeny systémy pro správu velkých dat, začnou se využívat blockchain technologie a bude docházet k dalším inovacím cloudových služeb. Současně tato platforma podpoří rozvoj nových průmyslových odvětví, posílí zavádění umělé inteligence a digitalizaci celého průmyslového řetězce a urychlí zavádění umělé inteligence také do reálné ekonomiky. Rovněž vznikne nová platforma pro zaměstnanost, bude vybudována open-source platforma pro sdílení informací a dojde k posílení značky "Sci-Tech Innovation China - Vědeckotechnická inovace v Číně". Platforma také pomáhá zkvalitnit a prohlubovat základní výzkum a umožní vytvoření špičkové světové platformy pro umělou inteligenci a její zavádění do průmyslu a navíc podpoří mezinárodní spolupráci v oblasti umělé inteligence.
Li Hongzhong řekl, že Tchien-ťin významně podporuje strategické nasazování nové generace umělé inteligence a díky tomu se umělá inteligence stává hnací silou rozvoje města. Tchien-ťin založí iniciativu, která pomůže vytvořit novou éru umělé inteligence a umožní tak tomuto městu stát se průkopníkem v zavádění čtvrté průmyslové revoluce. Město je inovátorem v zavádění chytrých technologií, posilování zavádění technologií umělé inteligence do průmyslu, ekologie a ochrany životního prostředí a podporuje spolupráci partnerů z domova i ze zahraničí v oblasti umělé inteligence. Li Xiaohong řekl, že Tchien-ťin se vydal na cestu rozvoje, jehož motorem jsou inovace, kde přední místo zaujímá umělá inteligence, a že inteligentní přístav v Tchien-ťinu má před sebou slibnou budoucnost. Park Won Soon řekl, že letošní rok je kriticky důležitý pro výstavbu sítí 5G v Tchien-ťinu a že doufá, že Soul a Tchien-ťin zintenzivní vzájemnou komunikaci a podělí se o své zkušenosti s výstavbou infrastruktury pro umělou inteligenci. V rámci summitu přednesli své prezentace online i přímo na místě přední odborníci z celého světa na umělou inteligenci a akademici. Mezi přednášející mimo jiné patřil Gao Wenjiu, akademik z instituce CAE, Ma Huateng, předseda představenstva firmy Tencent, Max Tegmark, profesor na katedře fyziky Massachusettského technologického institutu (MIT), Yang Yuanqing, předseda představenstva firmy Lenovo Group, Yang Xu, globální viceprezident firmy Intel Corporation, Edmund Phelps, držitel Nobelovy ceny za ekonomiku, Wang Jian, předseda technického výboru skupiny Alibaba Group a Raj Reddy, zahraniční akademik působící v CAE a držitel ceny Turing Award.
Hlavním tématem 4. Světového kongresu umělé inteligence byla Nová éra umělé inteligence: Inovace, Urychlení zavádění a Ekologie. V rámci 4. Světového kongresu umělé inteligence se uskutečnila celá řada „schůzek, výstav, soutěží a ukázek umělé inteligence“, včetně šesti cloudových akcí, mezi které patřily propagace cloudu, uvolňování cloudu, vedení bilaterálních rozhovorů prostřednictvím cloudu, výstava chytrých cloudových technologií, soutěž o nejlepší technologii řízení s využitím umělé inteligence, soutěž o nejlepší bezpečnostní systém „Pátý prostor - Fifth Space", podnikatelská soutěž "Haihe Talents" a také 13 cloudových fór. Kromě toho probíhaly přímo na místě i prostřednictvím cloudu akce zaměřené na podepisování partnerských smluv. Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1197680/WIC_Venue_1.jpg Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1197681/WIC_Tianjin_2.jpg Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1197682/WIC_Tianjing_Logo.jpg Kontakt: Cui Kejia Telefon: +86-400-019-0516 Mobil: +86-15120084132 Email: wic@wicongress.org
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.