Společnost Hillstone Networks byla za své řešení pro detekci napadení serverů (sBDS) agenturou Gartner zařazena do aktuálního Průvodce trhem pro detekci hrozeb a odezvu sítí (Market Guide for Network Detection and Response)

Datum: 19.06.2020
Santa Clara (Kalifornie) 19. června (PROTEXT/BusinessWire) - Společnost Hillstone Networks, přední poskytovatel řešení pro zabezpečení podnikových sítí a řízení rizik, s potěšením oznamuje, že jí agentura Gartner zařadila do svého aktuálního Průvodce trhem pro detekci hrozeb...
Santa Clara (Kalifornie) 19. června (PROTEXT/BusinessWire) - Společnost Hillstone Networks, přední poskytovatel řešení pro zabezpečení podnikových sítí a řízení rizik, s potěšením oznamuje, že jí agentura Gartner zařadila do svého aktuálního Průvodce trhem pro detekci hrozeb a odezvu sítí (NDR) Market Guide for Network Detection and Response*, za své řešení pro detekci napadení serverů Server Breach Detection System (sBDS). Tato zpráva poskytuje detailní přehled o trhu a analyzuje odezvu sítí jednotlivých prodejců a způsob, jakým zajišťují detekci napadení svých serverů (dříve se pro tuto činnost používal termín analýza síťového provozu), které slouží jako zdroj informací pro osoby s rozhodovací pravomocí v oblasti globální bezpečnosti a řízení rizik.
„Podniky by měly velmi vážně uvažovat o doplnění svého stávajícího zabezpečení na bázi podpisů a síťových sandboxů nějakým řešením NDR,“ napsali analytici agentury Gartner Lawrence Orans, Jeremy D'Hoinne a Josh Chessman. „Mnoho klientů agentury Gartner potvrzuje, že nástroje pro detekci a odezvu sítí detekují podezřelý provoz na síti, který by jiné bezpečnostní nástroje nezpozorovaly.“ Systém pro detekci napadení serveru Hillstone Server Breach Detection System (sBDS) obsahuje různé technologie pro detekci hrozeb, mezi které patří jak tradiční technologie na bázi podpisu, tak inteligentní modelování velkoobjemových dat o hrozbách a modelování a analýzy chování uživatelů, což pro ochranu důležitých serverů představuje ideální řešení na ochranu před únikem nebo odcizením citlivých údajů. „Řešení společnosti Hillstone sBDS spojuje tradiční technologie detekce hrozeb a analytické technologie na bázi umělé inteligence s cílem zajistit účinnou detekci bezpečnostních hrozeb na intranetu a lze do něj integrovat i ostatní produkty společnosti Hillstone, které pomáhají rychlému řešení hrozeb. Díky tomu může náš bezpečnostní tým hrozbu rychle zjistit, pochopit a zastavit,“ řekl Timothy Liu, technický ředitel a spoluzakladatel společnosti Hillstone Networks. *Gartner, Market Guide for Network Detection and Response, (Průvodce trhem pro detekci hrozeb a odezvu sítí), Lawrence Orans, Jeremy D'Hoinne, Josh Chessman, 11. června 2020
Právní prohlášení agentury Gartner: Agentura Gartner nepodporuje žádného prodejce, produkt ani službu uváděné v naší analytické zprávě a neradí uživatelům technologií, aby si vybírali pouze takové prodejce, kteří mají nejvyšší hodnocení nebo jiné přednosti. Průzkum agentury Gartner vychází z názorů naší analytické skupiny a nelze jej považovat za prohlášení či fakta. Agentura Gartner, v souvislosti s tímto průzkumem, nepřijímá ani neposkytuje žádné výslovné či domnělé záruky, včetně jakékoli záruky prodejnosti nebo vhodnosti dané služby pro konkrétní účel. O společnosti Hillstone Networks Řešení pro bezpečnost podnikových sítí a řízení rizik společnosti Hillstone Networks poskytují viditelnost, informace a ochranu, a umožňují podnikům získat komplexní přehled a rychle řešit kybernetické hrozby. Řešení společnosti Hillstone, která jsou uznávaná předními analytiky a těší se důvěře předních světových společností, pomáhají zajistit celou organizaci, od posledního počítače až ke cloudu a navíc snižují celkové provozní náklady. Více se dozvíte na stránkách www.hillstonenet.com. Zdrojovou zprávu si můžete prohlédnout na stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200617005171/en/ Kontakt Zeyao Hu Ředitel marketingu Email : inquiry@hillstonenet.com Zdroj: Hillstone Networks Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy. (BW)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.