Absen se v roce 2020 poprvé zúčastní Kantonského veletrhu

Datum: 16.06.2020
Šen-čen (Čína) 16. června 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Firma Absen (burzovní index SZSE: 300389), přední globální výrobce LED panelů, oznámila svou účast na 127. čínském veletrhu importu a exportu (též známý jako "Kantonský veletrh"), který se uskuteční online od...
Šen-čen (Čína) 16. června 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Firma Absen (burzovní index SZSE: 300389), přední globální výrobce LED panelů, oznámila svou účast na 127. čínském veletrhu importu a exportu (též známý jako "Kantonský veletrh"), který se uskuteční online od 15. do 24. června 2020. Firma má pro své online návštěvníky skvělou nabídku, včetně široké palety svých špičkových LED produktů, virtuální prohlídky svého sídla i výrobního závodu a také sérii webcastů. Kantonský veletrh se, již od jara 1957, koná každý rok na jaře a na podzim v čínském Kantonu a je nejstarším, největším a nejreprezentativnějším obchodním veletrhem v Číně. Vzhledem k pandemii onemocnění COVID-19, se tato globální akce namísto fyzického veletrhu, uskuteční online. Na svém prvním kantonském veletrhu firma Absen představí online návštěvníkům z různých průmyslových oborů široké spektrum svých LED produktů, včetně reklamních panelů, produktů pro digitální venkovní reklamu (DOOH), vizualizaci dat a služeb v oblasti pronájmu pódiové techniky.
Mezi ŠPIČKOVÉ LED PRODUKTY, které firma Absen na veletrhu vystavuje, patří produktová řada Absen A27 Plus, dokonalá alternativa k LCD monitorům nebo projektorům, produkty řady Absenicon, určené pro vybavení konferenčních a zasedacích místností, produkty řady HC, 0,9mm MiniLED obrazovka pro ty nejnáročnější aplikace na trhu vybavení řídících center a řada VN, vítěz ocenění Red Dot Product Design Award 2020 za průlomové inovace. Navíc firma Absen, na tomto virtuálním veletrhu, představí své další špičkové LED panely, včetně nového produktu pro venkovní reklamu (DOOH), produkty řady AW, které jsou určené pro různé venkovní aplikace, jako jsou světelné boxy nebo sloupy. Ve dnech 15. - 24. června pak online návštěvníci Kantonského veletrhu z celého světa budou mít příležitost prohlédnout si, prostřednictvím VIRTUÁLNÍCH PROHLÍDEK, sídlo společnosti Absen a její špičkový výrobní závod. Společnost Absen sídlí ve městě Šen-čen, které je moderní metropolí spojující Hongkong s pevninskou Čínou a díky 14 domácím a zahraničním pobočkám po celém světě, patří mezi přední globální firmy ve svém oboru. Její výrobní závod v Chuej-čou vyrábí prvotřídní LED produkty, vhodné pro široké spektrum aplikací, přičemž roční výrobní kapacita dosahuje až 300 tisíc čtverečných metrů LED panelů.
Navíc firma Absen online návštěvníkům nabízí řadu ŽIVÝCH WEBCASTŮ. Tyto webcasty jsou zaměřené na různá témata, od naprostých základů LED techniky až po profesionální videostěny pro různé aplikace, a umožní účastníkům získat rozsáhlé znalosti o špičkových LED technologiích, dozvědět se více o firmě Absen a jejím podnikání. Navíc během veletrhu budou zástupci společnosti Absen nepřetržitě k dispozici, aby mohli odpovídat na dotazy účastníků ze všech koutů světa. www.absen.com KONTAKT: Yuchun Li, +86-13823553631, yuchun.li@absen.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.