O2 pomůže s opětovným rozjezdem drobným podnikatelům. Věnuje jim reklamu za milion korun

Datum: 09.06.2020
Praha 9. června (PROTEXT) - Operátor O2 startuje 1. června s kampaní cílenou na drobné podnikatele a živnostníky, kteří byli nejvíce zasaženi aktuální krizí a v mnoha případech jim hrozí faktický konec podnikání. Všem přihlášeným nabídne nástroje pro lokální kampaně...
Praha 9. června (PROTEXT) - Operátor O2 startuje 1. června s kampaní cílenou na drobné podnikatele a živnostníky, kteří byli nejvíce zasaženi aktuální krizí a v mnoha případech jim hrozí faktický konec podnikání. Všem přihlášeným nabídne nástroje pro lokální kampaně k oživení jejich podnikání, 14 vybraným firmám potom daruje kampaň za milion. Cílem akce je také inspirovat další menší firmy, aby neotálely s modernizací a využíváním technologií.
"Svět se v posledních měsících obrátil vzhůru nohama a lidé museli ze dne na den zůstat doma. Mnohé firmy zavřely své provozovny a začaly bojovat o přežití," říká Richard Siebenstich, ředitel Komerční divize O2, a dodává: "Modernizace a digitalizace, které jsme leckdy odkládali, proběhly spontánně, a kromě hrozeb s sebou přinesly i spoustu příležitostí. Pro ty, kteří se jich dokázali chopit, to bude znamenat velkou konkurenční výhodu v budoucnu."
V rámci kampaně, která poběží v červnu a červenci, bude O2 sbírat příběhy lokálních živnostníků. Možnost získat kampaň na míru má přitom jakýkoli podnikatel, který se přihlásí na webu www.davamemilion.cz a podělí se o svůj příběh, jak mu technologie pomáhají. "Hledáme zajímavé firmy nebo živnostníky, kteří se nezalekli přicházející krize, využili moderní technologie a dokázali se s novou situací poprat," vysvětluje David Daneš, ředitel marketingové komunikace a brandu v O2.
Podnikatelé, mají navíc možnost inzerovat svoje služby zdarma prostřednictvím nástroje Lokální podnikatel, který je součástí O2 výhod. V průběhu června a července jej navíc mohou využít všichni podnikatelé, nemusí být zákazníky O2. "Pro prvních 100 přihlášených účastníků z řad našich zákazníků máme navíc ještě voucher v hodnotě 1500 korun na kampaň přes market lokátor," dodává Daneš.
V srpnu vybere odborná porota z každého kraje jednoho podnikatele, jemuž marketingoví experti z O2 Media a kreativní agentura připraví reklamní kampaň na míru. Kampaň poběží v tisku, outdooru a na internetu.
Kontakt: Kateřina Mikšovská katerina.miksovska@o2.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.