Zcela nový notebook B360 společnosti Getac kompatibilní se sítěmi 5G nabízí nejlepší rychlost, jas a robustní výkon ve své třídě

Datum: 03.06.2020
Praha 3. června 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Nové a výkonné plně odolné řešení v sobě spojuje špičkové funkce, konektivitu a kvalitu Společnost Getac dnes představila svůj odolný notebook B360 a nastavila nový výkonový standard pro inovace v oboru odolné výpočetní...
Praha 3. června 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Nové a výkonné plně odolné řešení v sobě spojuje špičkové funkce, konektivitu a kvalitu
Společnost Getac dnes představila svůj odolný notebook B360 a nastavila nový výkonový standard pro inovace v oboru odolné výpočetní techniky. Notebook B360 je kompletně navržen pro sítě 5G a vyniká nejvyšší výpočetní rychlostí, jasem a robustní spolehlivostí ve své třídě. Tím přináší vysoce pokročilé mobilní řešení, které vyniká v náročných pracovních podmínkách.
Nejrychlejší, nejjasnější a nejodolnější
B360 běží na procesoru Intel® CoreTM 10. generace. Díky tomu je nejrychlejším plně odolným notebookem na trhu, který je schopen spouštět současně velké množství aplikací bez jakéhokoli vlivu na výkon. Standardně se dodává s Full HD displejem s jasem 1400 nt (candel na metr čtvereční). Tento displej je nejjasnější v počítačové rodině Getac, a je také bezkonkurenční ve třídě plně odolných notebooků.
Pokud jde o spolehlivost, Getac staví všechna svá zařízení od základů jako odolná. B360 není výjimkou. Stupeň krytí IP66 zajišťuje, že je plně chráněn před vniknutím prachu, vysokotlakými vodními proudy a rozlitými kapalinami. Zařízení také vydrží pád z výšky až 6 stop (180 cm) za provozu. Nejnovější certifikace MIL-STD 810H poskytuje uživatelům úplnou důvěru v robustní spolehlivost.
Při uvedení k dispozici ve dvou modelech specifických pro dané odvětví
Notebook B360 je součástí programu Getac SelectTM, který čerpá z rozsáhlých průmyslových zkušeností společnosti Getac a vytváří komplexní robustní výpočetní řešení pro specializované průmyslové aplikace. Jako takový je při uvedení k dispozici ve dvou různých modelech: B360, ideální pro odvětví veřejné bezpečnosti, výrobu a veřejné služby, a B360 Pro, optimalizovaný pro obranný sektor.
- B360: Kromě nejvyšší rychlosti ve své třídě, jasu a odolnosti je B360 nejtenčí a nejlehčí plně odolný notebook ve své třídě. Při tloušťce pouhých 34,9 mm a hmotnosti 2,32 kg jej lze přenášet a provozovat po dlouhou dobu, aniž by způsoboval únavu uživatele. Navzdory tak kompaktnímu tvaru se B360 může pochlubit rozlehlým displejem 13,3" LumiBond® 2.0 pro maximální použitelnost ve všech situacích a povětrnostních podmínkách. Nejnovější Wi-Fi 802.11ax poskytuje bezdrátové rychlosti až třikrát vyšší než předchozí generace. Duální baterie vyměnitelné za provozu standardně zajišťují plnohodnotný provoz mezi nabíjecími cykly, zatímco volitelná GPS umožňuje rychlé a snadné mapování, dohled a sledování v terénu.
Volitelná čtečka čárových kódů dále umožňuje rychlé a pohodlné shromažďování zpravodajských informací na místě nehody.
- B360 Pro: Notebook B360 Pro zahrnuje všechny základní technické specifikace B360, plus řadu dalších funkcí a možností sestavení, které jsou důležité pro vojenský personál. Vysokokapacitní baterie vyměnitelné za provozu poskytují ještě delší provozní dobu mezi nabíjecími cykly, zatímco přídavné sériové porty umožňují přímé připojení staršího a / nebo přizpůsobeného vojenského vybavení přímo k zařízení. Zákazníci mají také možnost podle potřeby uvést PCMCIA, ExpressCard nebo diskrétní grafickou kartu, stejně jako mechaniku DVD nebo Blu Ray.
"Uvedením notebooku B360 společnost Getac opět zvedla laťku pro celé odvětví odolné výpočetní techniky," říká Rowina Lee, viceprezidentka Centra pro globální prodej a rozvoj podnikání, Getac. "Zákazníci napříč celou řadou průmyslových odvětví si mohou poprvé vychutnat nejvyšší rychlost ve své třídě, jas a robustní spolehlivost na jediném zařízení, a to bez kompromisů."
Dostupnost B360 je nyní k dispozici. B360 Pro bude k dispozici 3. července 2020. Další informace najdete na stránkách www.getac.com.

O společnosti Getac

Společnost Getac Technology Corporation, klíčová dceřiná společnost skupiny MiTAC-Synnex Business Group (roční výnos za rok 2019 40 miliard USD), byla založena v roce 1989 jako společný podnik se společností GE Aerospace za účelem dodávek elektronických produktů pro obranu. V dnešní době zahrnuje obchodní pokrytí společnosti Getac odolné notebooky a tabletové počítače nejen pro vojenské účely, ale také pro automobilový a zpracovatelský průmysl, policii, požární oddělení, stejně jako pro zákazníky z oblasti energetiky, výroby, dopravy a logistiky. Další informace najdete na stránkách: http://www.getac.com.
Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/1176022/B360_Getac.jpg Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1007166/Getac_Logo.jpg KONTAKT: Chris Gibbs, chris.gibbs@flipsidegroup.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.