TCL přináší na český trh nové QLED televize C81 a C71

Datum: 07.05.2020
Praha 7. května 2020 (PROTEXT) - Společnost TCL Electronics, dominantní hráč na globálním poli výrobců televizorů a vedoucí společnost pro výrobu spotřební elektroniky, představuje v evropské premiéře své dvě zcela nové produktové řady QLED televizorů TCL C71 a C81. Nové...
Praha 7. května 2020 (PROTEXT) - Společnost TCL Electronics, dominantní hráč na globálním poli výrobců televizorů a vedoucí společnost pro výrobu spotřební elektroniky, představuje v evropské premiéře své dvě zcela nové produktové řady QLED televizorů TCL C71 a C81. Nové produktové řady jsou navrženy s využitím nejpokročilejších technologií, jsou cenově dostupné a díky prémiové kvalitě a výkonu, který nemá srovnání, přinášejí do domácností jedinečné obrazové detaily. Nové modely jsou lokalizované pro český trh a plně podporují nový vysílací standard DVB-T2. U vybraných prodejců a distributorů jsou již nové modely k dostání nebo jsou dostupné v rámci předobjednávek. Na českém trhu jsou prodávány pod označením C815 a C715. Před označením je dále uvedena velikost uhlopříčky v palcích. Produktová řada C81 je dodávána ve velikostech 75, 65 a 55 palců, řada C71 pak 65, 55 a 50 palců. Nové produktové řady využívají technologii Quantum Dot a nabízejí uživatelům zcela pohlcující vizuální zážitek díky realistickému zobrazení, které je navíc doplněno prémiovou technologií pro zvuk. Nové televizory C81 a C71 podporují Dolby Vision a rozlišení 4K HDR10+ pro neuvěřitelný jas a pozoruhodný kontrast v sytých barvách a jemných detailech. Technologie Dolby Atmos přináší do obou produktových řad dechberoucí prostorový a precizní zvuk. Řada C81 navíc využívá prvotřídní zvukový systém ONKYO, který přináší do domácností filmovou kvalitu zvuku. U této řady je navíc u velikostí 65 a 75 palců použita obrazovka se zobrazovací frekvencí 100 Hz. U velikosti 55 palců je pak použita vlastní technologie MEMC (Motion Estimation/Motion Compensation) se softwarem zajišťujícím krystalicky čistý obraz, který oslní a připoutá všechny smysly. Televizory TCL C81 a C71 mají také celou řadu chytrých funkcí, zahrnutých do vlastního ecosystému umělé inteligence TCL AI-IN. Tyto funkce převratně mění potenciál televizorů díky optimalizovanému zvuku i obrazu. Nejnovější operační systém Android nabízí široké možnosti zábavy s využitím širokého spektra dostupných aplikací. K dispozici jsou i integrované služby Google Home a Assistant, hlasové ovládání i funkce T-cast a Chromcast a kompatibilita se službou Alexa. Elegantní design obou produktových řad navíc v podobě televizorů znamená perfektní doplněk domácností a přináší barvitý a personalizovaný zážitek domácího kina. Cena u produktové řady C81 začíná na 21 999 Kč včetně DPH (uhlopříčka 55 palců, na českém trhu pod modelovým označením TCL 55C815). Model s uhlopříčkou 75 palců, tedy TCL 75C815, se prodává za 49 990 Kč včetně DPH. Cena u produktové řady C71 (TCL 50C715 s uhlopříčkou 50 palců) začíná na 17 999 Kč. Model s uhlopříčkou 65 palců, tedy TCL 65C715, se prodává za 26 990 Kč včetně DPH. Kontakt: filip.cvetler@fcpr.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.