Společnost Hamamatsu představila vědeckou CMOS kameru ORCA-Fusion BT

Datum: 05.05.2020
Bridgewater (USA) 5. května 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Zavedení vědeckých kamer CMOS (sCMOS) před deseti lety znamenalo významný mezník ve vědeckém zobrazování. Společnost Hamamatsu Photonics nyní představuje další vývoj značky ORCA, což je přední značka vědeckých CMOS...
Bridgewater (USA) 5. května 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Zavedení vědeckých kamer CMOS (sCMOS) před deseti lety znamenalo významný mezník ve vědeckém zobrazování. Společnost Hamamatsu Photonics nyní představuje další vývoj značky ORCA, což je přední značka vědeckých CMOS kamer na trhu, konkrétně kameru ORCA-Fusion BT. Tato kamera odpovídá nekompromisním specifikacím verze ORCA-Fusion - extrémně nízký šum při odečtu, uniformita podobná kamerám CCD, vysoká snímková frekvence - a obohacuje je vylepšenou vysokou kvantovou účinností pro dosažení špičkového výkonu vědeckých kamer CMOS. Skutečná krása kamery ORCA-Fusion BT spočívá v tom, co pro vás může znamenat kombinace výjimečné detekce a sběru fotonů. Zaznamenejte nejtlumenější šepot signálu, získejte vizuálně ohromující obrazy s vysokým odstupem signálu od šumu z nejmenších fotonů, zachyťte dříve nezachytitelné dočasné momenty a spolehlivě využívejte výpočetní metody. Kamera ORCA-Fusion BT je od základů vědomě navržena pro nejnáročnější zobrazovací experimenty, ale vynikne také při každém využití, které vyžaduje kombinaci uniformity, vysoké kvantové účinnosti a vysokého odstupu signálu od šumu. Pro více informací o kameře ORCA-Fusion BT, včetně cen a dodací lhůty, volejte společnost Hamamatsu Corporation na telefonním čísle 1-800-524-0504 nebo navštivte naše webové stránky pro kamery https://www.hamamatsucameras.com. O společnosti Hamamatsu Corporation Hamamatsu Corporation je severoamerickou dceřinou společností společnosti Hamamatsu Photonics K.K. (Japonsko), předního výrobce zařízení pro generování a měření infračerveného, viditelného a ultrafialového světla. Tato zařízení zahrnují fotodiody, křemíkové fotonásobiče, fotonásobičové trubice, zdroje vědeckého světla, infračervené detektory, obrazové senzory, spektrometry a kamery. Mateřská společnost se věnuje rozvoji fotoniky prostřednictvím rozsáhlého výzkumu. Tato firemní filozofie vede k nejmodernějším produktům, které jsou celosvětově používány ve vědeckých, průmyslových a komerčních aplikacích. Informace poskytnuté společností Hamamatsu Corporation jsou považovány za spolehlivé. Za případné nepřesnosti nebo opomenutí však nepřebíráme žádnou odpovědnost. Specifikace se mohou změnit bez předchozího upozornění. KONTAKT: Kontakt pro média, marketingová komunikace, Hamamatsu Corporation, 360 Foothill Road, Bridgewater, New Jersey 08807, tel.: (908) 231-0960 / fax: (908) 231-1218, e-mail: marcom@hamamatsu.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.