System4u získal certifikát VMware Master Services Competency v oblasti digitálního pracovního prostředí (Digital Workspace)

Datum: 27.04.2020
Praha 27. dubna 2020 (PROTEXT) - Společnost System4u dnes oznámila, že získala odbornou certifikaci VMware Master Services Competency v oblasti digitálního pracovního prostředí (Digital Workspace). Certifikát potvrzuje, že je společnost System4u připravená pomáhat zákazníkům urychlovat...
Praha 27. dubna 2020 (PROTEXT) - Společnost System4u dnes oznámila, že získala odbornou certifikaci VMware Master Services Competency v oblasti digitálního pracovního prostředí (Digital Workspace). Certifikát potvrzuje, že je společnost System4u připravená pomáhat zákazníkům urychlovat jejich digitální transformaci pomocí ověřených služeb založených na pokročilých technologiích VMware.
"Těší nás, že můžeme společnosti System4u udělit odbornou certifikaci pro oblast digitálního pracovního prostředí. Tento úspěch ukazuje zákazníkům, že partneři jako System4u se této problematice do hloubky věnují a mají prokazatelné odborné znalosti a zkušenosti s pokročilými technologiemi VMware," řekla Jenni Flinders, viceprezidentka a ředitelka pro světovou sít distributorů společnosti VMware. "Vážíme si společnosti System4u jako partnera VMware a oceňujeme její úsilí k dosažení tohoto certifikátu a neustálou snahu o zlepšování poskytovaných služeb."
Certifikace VMware Master Services Competency jsou vytvořeny tak, aby pomohly partnerům doložit schopnost poskytovat řešení založená na potřebách zákazníků, technickou zdatnost, prokazatelné výsledky a odbornost v jedné z pěti specializovaných oblastí.
Partneři společnosti VMware mohou získat odbornou certifikaci Master Services Competency v následujících oblastech: • Správa a automatizace cloudu - potvrzuje schopnost poskytovat řešení a služby v oblasti správy a automatizace cloudu s využitím technologií VMware a podrobné znalosti principů a metodik řízení cloudu včetně jejich praktického uplatnění. • Virtualizace datových center - potvrzuje schopnost dodávat prostředí VMware vSphere a digitální infrastrukturní služby a podrobné znalosti principů a metodik návrhu virtualizace datových center včetně jejich praktického uplatnění. • Digitální pracovní prostředí - potvrzuje schopnost partnera navrhovat, zavádět a spravovat zákaznické aplikace, data a virtuální pracovní plochy, ať už jsou umístěny v cloudu, nebo přímo u zákazníka. Dosažení této kompetence potvrzuje hluboké znalosti v zavádění řešení VMware Workspace ONE a VMware Horizon. • Virtualizace sítí - potvrzuje schopnost dodávat prostředí a služby VMware NSX včetně implementace a optimalizace prostředí NSX. • VMware Cloud na AWS - potvrzuje schopnost zavádět hybridní cloudová řešení založená na VMware Cloud na AWS. Tato služba poskytuje provozně konzistentní a snadný způsob, jak provozovat, spravovat a zabezpečit aplikace v hybridním IT prostředí.
Partnerská síť VMware Partner Connect umožňuje partnerům flexibilitu při plnění potřeb zákazníků a dělá tak technologie a služby společnosti VMware dostupnější. Partneři nyní mají rozšířené možnosti, které přináší zjednodušení, možnost výběru a inovace a jsou oceňováni na základě hodnoty, kterou přinášejí svým zákazníkům.
O společnosti System4u
Společnost System4u byla založena v roce 2004 a časem své podnikání zaměřila na management mobilních zařízení ve firemním prostředí - Enterprise mobility Management a nyní tyto služby rozšiřuje i do oblasti digitálního pracovního prostředí (Digital Workspace). Díky technologické vyspělosti a zaměření na zákaznické služby se System4u dostala na pozici lídra trhu v oblasti Enterprise Mobility v České republice a na Slovensku a své služby také poskytuje globálním firmám, kterým spravuje několik desítek tisíc mobilních zařízení.
Rozsah služeb: • poradenské služby, návrh řešení a PoC; • licencování; • implementace; • 24/7/365 podpora; • správa a monitorování IT infrastruktury; • správa životního cyklu zařízení.
System4u je exkluzivní partner pro Českou republiku a Slovensko v alianci GEMA - Global Enterprise Mobility Alliance - mezinárodní aliance technologických společností poskytující EMM služby. GEMA má partnery ve všech hlavních zemích a zaručuje tím poskytování společného portfolia služeb v oblasti mobility při dodržení nejvyšších nároků na jednotnou kvalitu.
System4u jako parnter GEMA se v letošním roce umístil jako Vizionář v gartnerově magickém kvadrantu pro oblast Managed Mobility Services.
VMware, vSphere, Workspace ONE, Horizon a NSX jsou registrované ochranné známky nebo ochranné známky společnosti VMware, Inc. ve Spojených státech a dalších jurisdikcích. Všechny další známky a jména uvedená v tomto dokumentu mohou být ochrannými známkami svých příslušných vlastníků.
Kontakty na partnera: System4u a.s. Lidická 48 602 00 Brno Czech Republic Web: www.system4u.com Phone: +420 543 210 522 E-mail: info@system4u.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.