Značka CHiQ na své konferenci představila televizory 5G+8K

Datum: 24.04.2020
Mien-jang (Čína) 24. dubna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Značka CHiQ na globální konferenci 5G+8K, kterou pořádala společnost Changhong (Šanghaj: 600839.SS), představila novou řadu televizorů 5G+8K a otevřela novou éru inteligentních domácích spotřebičů. Na této celosvětové konferenci...
Mien-jang (Čína) 24. dubna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Značka CHiQ na globální konferenci 5G+8K, kterou pořádala společnost Changhong (Šanghaj: 600839.SS), představila novou řadu televizorů 5G+8K a otevřela novou éru inteligentních domácích spotřebičů. Na této celosvětové konferenci značka CHiQ představila celou řadu televizních produktů 8K s vestavěným modulem 5G a kvalitou obrazu 8K, což zákazníkům přináší vynikající zážitek. Tyto výrobky byly vysoce oceněny průmyslovým odvětvím i našimi spotřebiteli. V čínském Mien-jangu byla 15. ledna 2020 s hladkým dokončením prvního produktu CHiQ 5G z výrobní linky oficiálně uvedena do provozu výrobní linka pro přizpůsobenou výrobu inteligentních televizorů ChiQ „5G+průmyslový internet". Jedná se o první výrobní linku v technologii „5G+průmyslový internet" v Číně a také nejpokročilejší výrobní linku pro inteligentní televizory v Asii. S podporou technologie 5G byla řada CHiQ 8K upgradována a vylepšena z hlediska konfigurace hardwaru a interakce výrobních funkcí a představuje vynikající výkon v oblasti kvality obrazu, provozní rychlosti a schopností.
V rámci „Globální konference 5G + 8K" bylo představeno pět řad nových produktů, mezi něž patřila velká obrazovka s úhlopříčkou 110", která překonává tradiční limity vzhledu televizorů. Dalším novým produktem je první televizor 8K značky CHiQ, který využívá technologii 5G a obsahuje tři výhody, vysokorychlostní přenos, velkou kapacitu a nízkou spotřebu času. Dlouhodobý partner značky CHiQ, Michael Demeyer, viceprezident společnosti Dolby Laboratories, během konference řekl: „Na televizorech CHiQ můžete využívat funkce Dolby Vision a Dolby Atmos a vytvořit vysoce dynamický vizuální efekt a dosáhnout dechberoucí kvality zvuku." „Globální konference 5G + 8K" je k dispozici celosvětově ve formě živého přenosu a je spojena s evropskými místními hosty, aby tito mohli poznávat světoznámé atrakce a objevovat historické scenérie s technologií 8K. Jedná se o první nadnárodní živé vysílání Konference 8K TV v Číně. Interakce s publikem, zobrazení rychlosti sítě 5G a obraz s dynamickým rozsahem 8K přináší spotřebitelům zcela nový vizuální zážitek.
Značka CHiQ je nová generace špičkových inteligentních domácích spotřebičů od společnosti Changhong, která zahrnuje celou řadu spotřební elektroniky spojené s domácím internetem, jako jsou televizory, ledničky, klimatizace a malé domácí spotřebiče. S příchodem éry 5G bude režim globální interakce díky značce CHiQ znovu upgradován. Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/1158523/CHiQ_5G_8K_Global_Release_Conference.jpg http://www.chiq.com/ KONTAKT: Lu Wang, lu9.wang@changhong.com, +86-18928159927
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.