Společnost Casio poskytuje webovou službu vědecké kalkulačky a výukové nástroje na podporu studia matematiky během uzavírání škol zdarma

Datum: 22.04.2020
Tokio 22. dubna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Podpora online výuky a domácího studia pro studenty a učitele po celém světě Společnost Casio Computer Co., Ltd., dnes oznámila, že nyní zdarma celosvětově zpřístupňuje celý balíček PLUS své webové služby ClassPad.net pro matematické...
Tokio 22. dubna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Podpora online výuky a domácího studia pro studenty a učitele po celém světě Společnost Casio Computer Co., Ltd., dnes oznámila, že nyní zdarma celosvětově zpřístupňuje celý balíček PLUS své webové služby ClassPad.net pro matematické výpočty, aby podpořila studenty a učitele, kteří se potýkají s uzavíráním škol kvůli pandemii nového koronaviru. Balíček PLUS, který je běžně k dispozici po úhradě předplatného, umožňuje uživatelům služby ClassPad.net přístup ke všem nejpokročilejším funkcím pro výpočty a grafické zobrazování. Casio také zdarma zpřístupnilo své softwarové aplikace Manager a Emulator pro učitele provádějící výuku online. Obě aplikace budou zdarma do 31. srpna 2020*. *Pouze služba CASIO ClassPad a aplikace CASIO fx-CG500 (iOS/Android) jsou zdarma po dobu šesti měsíců od data stažení.
ClassPad.net je webová služba, která uživatelům umožňuje vypočítat funkce, vytvářet grafy a provádět statistické i geometrické výpočty. Uživatelé si mohou v okně prohlížeče libovolně uspořádat své numerické vzorce, geometrické tvary a grafy. Casio nyní poskytuje bezplatně nejvyšší balíček PLUS, který všem uživatelům umožňuje přístup do počítačového algebraického systému (CAS), který může provádět širokou škálu výpočtů založených na výrazech a dalších pokročilých funkcích, jako je například schopnost ručně psát matematické zadání. Grafy a další data vytvořená na platformě ClasPad.net mohou být ukládána a sdílena pro individuální učení doma a výuku online. Druhou bezplatně zpřístupněnou nabídkou jsou softwarové aplikace Casio Manager a Emulator pro učitele. Lze je použít k provádění operací vědeckých kalkulaček na PC. Obě aplikace pracují s nástroji pro videokonference a usnadňují studentům prohlížení grafů a vzorců, které instruktor píše na obrazovce během online výuky. I když se studenti nemohou osobně účastnit vyučování z důvodu uzavření školy nebo pobytu doma, učitelé mohou pomocí těchto nástrojů snadno vyučovat metody výpočtů prostřednictvím webu. Jednoduše si stáhněte a nainstalujte softwarové aplikace z níže uvedených speciálních webových stránek.
Období bezplatné nabídky Od 15. dubna do 31. srpna 2020* *Pouze služba CASIO ClassPad a aplikace CASIO fx-CG500 (iOS/Android) jsou zdarma po dobu šesti měsíců od data stažení. Speciální webové stránky https://edu.casio.com/softwarelicense/aid/ Casio má také oficiální webovou stránku pro učitele a studenty. Z odkazu vyberte jazyk své země http://edu.casio.com/ke/links/#links. Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/1155450/CASIO_ClassPad.jpg Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/1155453/CASIO_ClassPad_Manager.jpg KONTAKT: tým pro vztahy s veřejností, pr@casio.co.jp, +81-3-5334-4830
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.