PMI a Pearson VUE nyní nabízejí možnost online testování pro certifikační zkoušku Project Management Professional (PMP)®

Datum: 17.04.2020
Filadelfie 17. dubna (PROTEXT/BUSINESS WIRE) - Pomocí softwaru OnVUE pro testování pod dohledem online proktorů společnosti Pearson VUE mohou nyní uchazeči o titul PMP absolvovat zkoušku online pohodlným způsobem Od dnešního dne nabízí společnost Project Management Institute (PMI)...
Filadelfie 17. dubna (PROTEXT/BUSINESS WIRE) - Pomocí softwaru OnVUE pro testování pod dohledem online proktorů společnosti Pearson VUE mohou nyní uchazeči o titul PMP absolvovat zkoušku online pohodlným způsobem Od dnešního dne nabízí společnost Project Management Institute (PMI) projektovým profesionálům možnost naplánovat a složit zkoušku Project Management Professional (PMP)® online, z domova nebo kanceláře. Zkouška PMP nyní spojuje další dvě certifikační zkoušky PMI, které mohou profesionálové absolvovat online: certifikační zkoušky PMI Agile Certified Practitioner (PMI-ACP) a Certified Associate in Project Management (CAPM).
Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Kompletní verzi zprávy si můžete přečíst zde: https://www.businesswire.com/news/home/20200416005135/en/ Kandidáti absolvují zkoušku pod dohledem online proktorů pomocí testovacího softwaru OnVUE společnosti Pearson VUE. Stejně jako testování v centru, testování s online proktory vyžaduje, aby kandidáti byli sledováni proktorem. Proktor však bude mimo místo konání zkoušky, a bude sledovat kandidáty živě prostřednictvím mikrofonu a webové kamery svého zařízení a s pomocí umělé inteligence (AI). Nadále platí, že kandidáti si musí naplánovat svou online zkoušku předem, ale termíny se nabízejí 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, takže uchazeči si pro svůj rozvrh najdou vhodný čas.
"V této nejisté době pracujeme na tom, abychom členům a kandidátům na certifikaci poskytovali zdroje, které potřebují k investování do svého profesního rozvoje," řekl Michael DePrisco, viceprezident pro globální zkušenosti a řešení společnosti PMI. "Testování PMP pod dohledem online proktorů je důležitým krokem na této cestě. Tento způsob práce jsme vždy považovali za naši budoucnost, avšak nyní jsme jej stanovili jako prioritu, abychom zajistili bezpečnost a pohodlí našeho společenství. Toto úsilí, které bude mít dlouhodobý pozitivní dopad na zkušenosti s testováním PMI, by nebylo možné bez odborných znalostí a partnerství se společností Pearson VUE." Kromě živého dálkového dohledu proktorů s pomocí umělé inteligence, který zahrnuje schopnost proktora okamžitě ukončit relaci v případě zjištění nesprávného chování, zavedly společnosti PMI a Pearson VUE přísný datový forenzní program, který identifikuje a řeší nesprávné chování a další problémy týkající se platnosti zkoušek. Kromě toho musí všichni kandidáti projít procesem virtuální samokontroly, který zahrnuje ověření totožnosti pomocí vylepšené umělé inteligence a porovnávání tváře s fotografií. "Tato dohoda je potvrzením platformy OnVUE společnosti Pearson VUE pro testování pod dohledem online proktorů, která vyhovuje přísným požadavkům PMI, přední světové asociace pro profesionály v odvětví řízení projektů," řekl Eric D’Astolfo, viceprezident pro obchodní rozvoj společnosti Pearson VUE. "Jsme hrdí na to, že nyní můžeme k ostatním certifikátům PMI, pro které poskytujeme online zkoušky, přidat certifikaci PMP - uznávanou jako zlatý standard pro profesionály v oblasti řízení projektů. Máme radost, že můžeme nabídnout řešení, které umožní uchazečům, aby v této době pokračovali ve svém úsilí o získávání certifikací." Další informace o zkušenostech s testováním pod dohledem online proktorů a o tom, jak naplánovat zkoušku PMP s online proktorem, najdete zde.
O společnosti Project Management Institute (PMI) Project Management Institute (PMI) je přední světové sdružení pro ty, kteří považují projektové, programové nebo portfoliové řízení za svou profesi. Prostřednictvím globálního prosazování, spolupráce, vzdělávání a výzkumu připravujeme více než tři miliony profesionálů z celého světa na projektovou ekonomiku: nadcházející ekonomiku, ve které jsou práce a jednotlivci organizováni kolem projektů, produktů, programů a hodnotových toků. Již 50 let usilujeme téměř v každé zemi na celém světě o kariérní rozvoj profesionálů, zlepšení organizačních úspěchů a další vyzrávání profese řízení projektů prostřednictvím globálně uznávaných standardů, certifikací, komunit, zdrojů, nástrojů, akademického výzkumu, publikací, programů rozvoje profesionálů a příležitostí k vytváření sítí. Jako součást rodiny PMI vytváří společnost ProjectManagement.com online globální komunity, které poskytují více zdrojů, lepší nástroje, větší sítě a širší perspektivy. Navštivte nás na webových stránkách www.PMI.org, www.projectmanagement.com, www.facebook.com/PMInstitute a na Twitteru @PMInstitute
O společnosti Pearson VUE Společnost Pearson VUE je již celá desetiletí průkopníkem v odvětví počítačového testování. Každoročně poskytuje více než 16 milionů certifikačních a licenčních zkoušek ve všech oborech, od akademické obce až po přijímací zkoušky do IT a zdravotnictví. Jsme přední světová společnost v oboru vývoje a realizace vysoce kvalifikovaných testů prostřednictvím nejkomplexnější světové sítě téměř 20.000 vysoce zabezpečených testovacích center a bezpečného online testování ve více než 180 zemích. Naše vedoucí postavení v oboru hodnocení je výsledkem spolupráce s celou řadou klientů, od předních technologických firem až po státní a regulační agentury. Další informace najdete na webových stránkách PearsonVUE.com. Originální verzi zprávy najdete na serveru businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200416005135/en/ Kontakty Rachael Ballard, 443-618-7014 nebo Rachael.ballard@pmi.org Zdroj: Project Management Institute Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy. (BW)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.