Společnost Hengtong se podílí na dalším rozvoji zelené energie a Modrého partnerství

Datum: 11.09.2020
Su-čou (Čína) 11. září 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - 6. září vysílal televizní kanál Ústřední čínské televize v ultra-vysokém rozlišení (UHD) (CCTV4K) premiéru dokumentárního filmu Colorful Portugal (Barevné Portugalsko), který divákům představil nejen portugalskou přírodu...
Su-čou (Čína) 11. září 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - 6. září vysílal televizní kanál Ústřední čínské televize v ultra-vysokém rozlišení (UHD) (CCTV4K) premiéru dokumentárního filmu Colorful Portugal (Barevné Portugalsko), který divákům představil nejen portugalskou přírodu a společnost, ale také čínsko-portugalskou hospodářskou a kulturní spolupráci. Ve 3 minutách také uvedl podmořský energetický projekt firmy Hengtong s názvem WindFloat Atlantic (WFA) Submarine Power Transmission EPC+M.
Na pozadí iniciativy Nové hedvábné stezky a v rámci sino-portugalského Modrého partnerství společnost Hengtong, jako generální dodavatel technologií pro podmořskou energetiku, vytvořila špičkovou kabelovou technologii pro podmořský přenos elektřiny, spojila své síly s týmy z různých zemí a podařilo se jí vyvinout četné průlomové technologie.
WFA je první světový projekt semi-submersibilní pobřežní větrné elektrárny s celkovým výkonem 25 MW (v první fázi), který každý rok dokáže pokrýt spotřebu zhruba 60 tisíc evropských domácností.
Očekává se, že do roku 2050 bude veškerá energetická spotřeba Portugalska hrazena elektřinou vyrobenou z obnovitelných zdrojů, které nahradí všechna tradiční paliva. Firma Hengtong má bohaté zkušenosti s realizací velkých projektů a chce tak s pomocí zelené energie přispět k trvale udržitelnému rozvoji lidského pokolení.
Portugalsko je první zemí ze západní Evropy, která s Čínou podepsala Memorandum o porozumění týkající se společné podpory iniciativy Nová hedvábná stezka (BRI). Jako nejzápadněji položená evropská země a někdejší průkopník Věku objevů, je Portugalsko důležitou spojnicí mořské a pozemní části Nové hedvábné stezky. Skutečnost, že Portugalsko iniciativu Nové hedvábné stezky podporuje tak má zásadní symbolický význam.
Jeho excelence Cchaj Žun, čínský velvyslanec v Portugalsku, podporuje hospodářskou a investiční spolupráci Číny a Portugalska a řekl, že spolupráce čínských a portugalských firem není založena jen na obchodu, ale také na vzájemné výměně zkušeností a vzájemně výhodném partnerství.
V tomto ohledu jde firma Hengtong příkladem. Pro účely projektu WFA firma Hengtong koupila již v roce 2016 společnost Ovar, portugalského výrobce drátů a kabelů.
Společnost Hengtong tak, díky svému projektu získávání zelené energie z modrého oceánu naplňuje verš „kde končí země a začíná oceán" od portugalského básníka Luíse de Cam?ese a přidává tak k „barevnému Portugalsku" i kousek svého vlastního odstínu. Video - https://mma.prnewswire.com/media/1251909/hengtong.mp4 KONTAKT: Mcdull, +86 512 6395 7797,yuanh@htgd.com.cn
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.