Společnost Shanghai Electric na 5. globálním summitu o offshorových větrných elektrárnách představila novinky z oboru

Datum: 04.09.2020
Šanghaj (Čína) 4. září 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Shanghai Electric Group, světová jednička ve výrobě zařízení a infrastruktury na výrobu elektrické energie, uspořádala dne 27. srpna v čínském Ťi-nanu, v provincii Šan-tung, 5. globální summit o offshorových...
Šanghaj (Čína) 4. září 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Shanghai Electric Group, světová jednička ve výrobě zařízení a infrastruktury na výrobu elektrické energie, uspořádala dne 27. srpna v čínském Ťi-nanu, v provincii Šan-tung, 5. globální summit o offshorových větrných elektrárnách (5th Global Offshore Wind Summit). Cílem tohoto největšího a nejspecializovanějšího summitu o offshorových větrných elektrárnách na světě je podporovat celosvětovou spolupráci subjektů, kteří v tomto průmyslovém sektoru působí. Spolupořadateli tohoto summitu byly organizace CREIA - China Energy Research Association Renewable Energy Professional Committee - Odborný výbor Čínské asociace pro výzkum obnovitelných zdrojů energie), CWEA (China Renewable Energy Association Wind Energy Professional Committee - Odborný výbor Čínské asociace pro obnovitelnou větrnou energii), GWEC (Global Wind Energy Council - Globální výbor pro větrnou energii) a časopis Wind Energy Magazine. Li Ťün-feng, předseda představenstva Odborného výboru Čínské asociace pro výzkum obnovitelných zdrojů energie (CREIA), řekl: "V době po pandemii COVID-19 mnoho zemí, včetně Číny, zavedlo časový harmonogram pro snižování emisí. Obnovitelné zdroje energie zaujímají stále větší podíl v národní energetické bezpečnosti, transformaci a autonomii."
Tento summit nabídl podrobnou analýzu příležitostí v offshorové větrné energetice, a to jak na vyspělých, tak na rozvíjejících se trzích. V době, kdy sektor větrné energetiky v Číně rychle roste, vydala tato země průvodce pro offshorové větrné elektrárny, který pomáhá plánovat výstavbu mořských větrných elektráren. "Když se podíváme na Čínu, vidíme, že offshorová větrná energetika v budoucnu velmi rychle poroste. Domníváme se, že globálně bude celkový objem trhu v rozmezí 30GW - 230GW, přičemž největšími tahouny růstu budou rozvíjející se trhy," řekl Alastair Dutton, vedoucí pracovní skupiny Globálního výboru pro offshore větrnou energetiku (Global Wind Council's Offshore Wind Power Working Group), který představil globální trh offshorové větrné energetiky a rozvíjející se trhy. Prezentace společnosti Shanghai Electric se zaměřila na politiku, trh a technologii kolem offshorových větrných elektráren a popisovala možnosti, jak snížit náklady na provoz offshorových větrných farem vytvořením vhodného systému pro zvýšení spolehlivosti celého zařízení a jeho jednotlivých součástí.
"Naší vizí je vybudovat cestu k dalšímu rozvoji offshorových větrných elektráren s čínskými charakteristikami," řekl Ťin Siao-lung, viceprezident společnosti Shanghai Electric Group a předseda představenstva společnosti Shanghai Electric Wind Power Group Co., Ltd. Ťin Siao-lung dále dodal: "Společnost Shanghai Electric navrhuje, staví a vyvíjí offshorové větrné farmy z pohledu celkových provozních nákladů a usiluje o to, aby se staly nedílnou součástí čínského ekosystému větrných elektráren. Jako dodavatel technologií pro větrnou energetiku firma Shanghai Electric uzavřela strategická partnerství se zahraničními společnostmi, a to prakticky ve všech segmentech a oblastech, které dodáváme, včetně generátorů, převodovek, ložisek, digitálních nástrojů či platforem pro výzkum a vývoj. Snažíme se tak podpořit další rozvoj offshorové větrné energetiky." Další informace najdete na webových stránkách: www.shanghai-electric.com. Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1248525/Shanghai_Electric_Global_Offshore_Wind_Summit.jpg Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1190744/Logo.jpg KONTAKT: Shen Jin, +86(21)23196217, Email: shenjin@shanghai-electric.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.