Chovatelé utrácí dále. Jak si je získat ukáže konference Friends of Pets

Datum: 02.09.2020
Praha 2. září 2020 (PROTEXT) - Oborové setkání Friends of Pets 2020 proběhne 17. 9. v prostorách KC City v Praze. Je zaměřeno na dynamicky se vyvíjející segment krmiv a potřeb pro domácí mazlíčky. I v mimořádné době, kterou si procházíme, potvrzuje tento trh svůj růstový...
Praha 2. září 2020 (PROTEXT) - Oborové setkání Friends of Pets 2020 proběhne 17. 9. v prostorách KC City v Praze. Je zaměřeno na dynamicky se vyvíjející segment krmiv a potřeb pro domácí mazlíčky. I v mimořádné době, kterou si procházíme, potvrzuje tento trh svůj růstový potenciál. Konference přinese řadu vystoupení domácích i zahraničních řečníků i platformu pro odbornou diskuzi.
Zejména v posledních letech výrobci i prodejci reagovali na zvyšující se kupní sílu i nároky zákazníků a rozšiřovali nabídku prémiových produktů i dalších služeb s přidanou hodnotou (veterinární poradenství, zvířecí kosmetika a třeba i zvířecí psychologie). Okruhu témat, která souvisí s výživou a péčí o domácí mazlíčky, se věnuje hned několik vystoupení. Jaké jsou trendy v péči o psy a kočky nejen v Evropě ale i v USA popíše Wim Petermans ze společnosti Wellpet. Patricie Heydtmann ze společnosti Partner in Pet Foods bude hovořit o posilování imunity psů a MVDr. Petra Miklišová se zaměří na výživu kastrovaných koček. Další vystoupení se zaměří na vývoj trhu a jednotlivé prodejní kanály. Markéta Rybářová ze společnosti Dataweps shrne dopady covidové pandemie na tento segment trhu. Timo Pärssinen z Prima Pet Premium představí případovou studii o úspěšném prodeji prémiových produktů v hypermarketech. Štěpánka Vítová ze společnosti Mall Group se podívá na prodej pet sortimentu v online prostředí. Jak nastavit správnou cenu poradí Milan Havlíček ze společnosti Yieldigo. Zpestřením bude rozhovor s Filipem Rožkem, autorem knihy Gump-Pes, který mě naučil žít. Odpoledne potom proběhnou dvě panelové diskuse zaměřené na roli a vývoj velkých formátů a malých specializovaných prodejen.
Jaký je nejlepší PET SHOP roku? Součástí programu konference bude vyhlášení druhého ročníku soutěže PET SHOP ROKU, která má za cíl přispět ke kultivaci trhu a podpořit roli malých nezávislých prodejen. Do soutěže se zapojily desítky prodejen z různých regionů České republiky. Finalisté získají certifikát potvrzující standard kvalitní obsluhy zákazníků a 3 nejlepší zástupci obdrží titul PET SHOP roku a hodnotné ceny od partnerů soutěže. O své zkušenosti s provozováním nezávislé prodejny se podělí také manželé Jindrovi, majitelé prodejny Zooshop z Českého Krumlova, která zvítězila v prvního ročníku soutěže.
Pořádáme bezpečné konference Jak už bývá na konferencích pořádaných Blue Events zvykem, kromě přednášek a diskuzí se návštěvníci mohou těšit na přátelskou atmosféru, výborný catering a velký prostor pro osobní networking. Dbáme na to, abychom pro vás zajistili příjemně a bezpečné prostředí pro setkávání. Při organizaci konferencí se řídíme NOCOVID pravidly vydanými ČEA. Proto volíme konferenční sály s velkou kapacitu, kde účastníkům poskytneme dostatečný osobní prostor. Pro každého máme k dispozici lahvičku dezinfekci na ruce i náhradní roušku. Také catering dbá na maximální bezpečnost a dodržování hygienických doporučení, jídlo si lidé mohou pohodlně sníst i na svých místech v sále.
Základní údaje o konferenci Friends of Pets 2020 - Konferenci Friend of Pets 2020 připravuje společnost Blue Events. - Soutěž PET SHOP ROKU je pořádána společnosti Blue Events ve spolupráci s Pet Média za podpory partnerů soutěže Partner in Pet Food, Pet Center, Purina, Fitmin a Brit. - Konference Friends of Pets se koná díky spolupráci se společností Pet Centre jako odborným garantem a podpoře komerčních partnerů. Hlavními partnery jsou Partner in Pet Food, Polaris, Brit, Purina, Kofola a Albarelo.
O Friends of Pets 2020 Kdy: 17.9. 2020 Kde: KC City, Praha
Kontakt: Jan Patera, Blue Events jan.patera@blueevents.eu ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.