JA Solar dodala moduly pro největší hybridní projekt solárně-větrné elektrárny v Jižní Koreji

Datum: 27.08.2020
Peking 27. srpna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost JA Solar oznámila, že dodala moduly pro největší projekt horské fotovoltaické elektrárny v Jižní Koreji, s celkovým instalovaným výkonem 93 MW, který se buduje při stávající větrné farmě s celkovým instalovaným výkonem...
Peking 27. srpna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost JA Solar oznámila, že dodala moduly pro největší projekt horské fotovoltaické elektrárny v Jižní Koreji, s celkovým instalovaným výkonem 93 MW, který se buduje při stávající větrné farmě s celkovým instalovaným výkonem 40 MW. Po dobudování fotovoltaické elektrárny bude tento hybridní projekt solárně větrné elektrárny největším projektem svého druhu v Jižní Koreji s celkovým instalovaným výkonem 133 MW. Předpokládá se, že tato solárně-větrná hybridní elektrárna bude vyrábět až 120 milionů kWh elektrické energie ročně, což uspokojí potřeby zhruba 30 tisíc domácností a přinese roční tržby ve výši zhruba 30 miliard jihokorejských wonů (asi 25 milionů dolarů). Fotovoltaická elektrárna s výkonem 93 MW by měla snížit emise skleníkových plynů zhruba o 56 tisíc tun ročně, což odpovídá vysazení 310 tisíců borovic. Tento projekt výstavby fotovoltaické elektrárny využívá volné pozemky na stávající větrné farmě, což jednak pomůže uspokojit stále rostoucí poptávku po čisté elektřině v Jižní Koreji a navíc to přispívá i k hospodárnému nakládání s půdou. Tento nový společný projekt solární a větrné elektrárny navíc zvyšuje stabilitu dodávek a pomáhá snížit celkové náklady.
Tento nejnovější projekt firmy JA Solar je důkazem toho, že se tato společnost stále snaží hledat inovativní možnosti využití výroby elektřiny z obnovitelných zdrojů, se zaměřením na fotovoltaické technologie. Firma JA Solar dodává ty nejmodernější fotovoltaické moduly pro různé projekty. Mezi poslední dodávky, mimo jiné, patří pro solární park Huanghe Hydropower, kam společnost dodala fotovoltaické moduly s výkonem 490 MW pro přenosovou síť velmi vysokého napětí (VVN) v provincii Čching-chaj nebo dodávka solárních panelů s výkonem 32 MW pro projekt uskladnění solární elektrické energie na ostrově Hokkaidó či dodávky pro první bifaciální projekt v Malajsii. Díky těmto inovativním aplikacím pokročilých fotovoltaických modulů tak firma JA Solar neustále pomáhá a nabádá k hospodárnému využívání solární energie. Od svého vstupu na jihokorejský fotovoltaický trh v roce 2011 si firma JA Solar vybudovala skvělou pověst a širokou zákaznickou základnu na tomto rychle rostoucím fotovoltaickém trhu, a to díky svým produktům a službám špičkové kvality. Produkty společnosti JA Solar mají vysokou účinnost a získaly certifikáty od Korejského průmyslového normalizačního úřadu (Korean Industrial Standards - KS). Produkty a služby firmy JA Solar se těší uznání místních odborných médií i zákazníků. V roce 2018 firma JA Solar oficiálně založila pobočku v Jižní Koreji, která jí umožňuje poskytovat své služby lépe a rychleji a navíc zajišťuje podporu a poprodejní služby pro místní zákazníky. V roce 2019 místní pobočka firmy JA Solar získala ocenění pro „Nejlepší firmu na trhu - Best Market Performance Award" od Asociace Jižní Koreji pro solární průmysl a průmysl uchovávání elektrické energie (South Korea Solar/ESS Industry). KONTAKT: Oriana Zhang, +86-10-6361-1888-1697, zhangbobo@jasolar.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.