Risen Energy představila nové „nízkonapěťové" moduly s výkonem vyšším než 600 W, které nabízí ještě vyšší výkon při nižší spotřebě energie

Datum: 29.07.2020
Ning-po (Čína) 29. července 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Na pátém semináři o koncepci fotovoltaických elektráren a o výběru vhodného vybavení (PV Power Plant Design and Equipment Selection Seminar), v rámci kterého se uskutečnila společná přednáška firem PVmen a Risen Energy...
Ning-po (Čína) 29. července 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Na pátém semináři o koncepci fotovoltaických elektráren a o výběru vhodného vybavení (PV Power Plant Design and Equipment Selection Seminar), v rámci kterého se uskutečnila společná přednáška firem PVmen a Risen Energy s názvem „Seminář technologických trendů 210 (210 Technology Trend Seminar)", firma Risen Energy představila novou řadu fotovoltaických modulů Titan s výkonem vyšším než 600 W. Této společné akce, která se konala ve dnech 23. až 25. července v Kuej-čou, se zúčastnili odborníci a zástupci firem z celého průmyslového odvětví a vedli živou diskuzi o největších výhodách technologického řetězce 210 a aktuálním stavu výzkumu ve fotovoltaice. V rámci akce rovněž účastníci kladně ohodnotili nové vysokoproudové nízkonapěťové fotovoltaické moduly firmy Risen Energy s výkonem nad 600 W.
Tato akce byla velmi důležitá, protože v současné době se ve fotovoltaice stále více skloňuje snižování sdružených nákladů na výrobu elektrické energie (LCOS) a tato otázka se stává součástí konsenzu a dalšího směřování tohoto průmyslu. Navíc dochází k dalšímu urychlování technologických inovací fotovoltaických modulů, včetně vzestupu velkých křemíkových destiček, jako jsou například modely 210. Díky tomu dojde k rychlému zvýšení výkonu modulů nad 500 W. Vysoce výkonné moduly s velkými křemíkovými destičkami se dnes stávají novým inovativním trendem ve fotovoltaickém průmyslu.
Dr. Qiang Huang, viceprezident společnosti Risen Energy, řekl: „V době srovnávání jednotlivých řešení je snížení sdružených nákladů na výrobu elektrické energie (LCOE) hlavní konkurenční výhodou. Rychlý nárůst výkonu modulů, ze 400 W na 500 W a nakonec i na 600 W signalizuje průlom v oblasti snižování sdružených nákladů na výrobu elektrické energie (LCOE). Díky tomu se tak nízké sdružené náklady na výrobu elektrické energie (LCOE) a ceny elektřiny dostávají do popředí a představují hlavní téma nové „14. pětiletky" fotovoltaického průmyslu."
Liu Yafeng, ředitel výzkumu a vývoje společnosti Risen Energy, na této akci představil novou řadu modulů TITAN s názvem G6. Stejně jako řada G5, kterou firma představila v prosinci 2019, i tato nová řada umožňuje nedestruktivní dělení, skládá se z vysokohustotních modulů a obsahuje i MBB technologii. Navíc je v provedení 6*10 s možností dělení podle této matrice. A díky inovativnímu provedení, nízké spotřebě napětí a vysokému výkonu tyto moduly pomáhají výrazně snížit náklady na BOS (Balance of Systems).
„Ještě vyšší výkon! Z vysokého proudu na nízké napětí! (Bigger than bigger! High to low!)."
Jak Dr. Qiang Huang dodal: „Snižování sdružených nákladů na výrobu elektrické energie (LCOE) je důležitějším cílem než zvyšování výkonu, i když jsou s tím spojeny problémy, které budeme muset vyřešit ještě předtím, než se tento cíl podaří prosadit v rámci celého trhu."
Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1221061/210_Technology_Trend_Seminar.jpg KONTAKT: Tina Feng, +86-574-59953077 PROTEXT
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.