Casio představí model hodinek značky G-SHOCK, vyvinutý na základě spolupráce s Rui Hachimurou

Datum: 29.07.2020
Tokio 29. července 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Casio Computer Co., Ltd. dnes oznámila zahájení prodeje nového modelu nárazuvzdorných hodinek GST-B100RH řady G-SHOCK. Hodinky GST-B100RH jsou prvním modelem hodinek, který vznikl na základě spolupráce s profesionálním basketbalistou Rui...
Tokio 29. července 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Casio Computer Co., Ltd. dnes oznámila zahájení prodeje nového modelu nárazuvzdorných hodinek GST-B100RH řady G-SHOCK. Hodinky GST-B100RH jsou prvním modelem hodinek, který vznikl na základě spolupráce s profesionálním basketbalistou Rui Hachimurou. Hachimura, který ve Spojených státech amerických, úspěšně absolvoval první sezónu v místní profesionální basketbalové lize, značku G-SHOCK obdivuje, protože, stejně jako on, pochází z Japonska a nebojí se čelit výzvám na globální úrovni. Hachimura k hodinkám, které nesou jeho podpis, řekl: „Značka Casio přichází se skvělými hodinkami, které mají přesně takový design, jaký jsem si představoval. Myslím si, že se dobře hodí k různým stylům oblékání. Jsem také velmi rád, že se na těchto hodinkách objevilo moje speciální logo „černého samuraje", které pro mě představuje velmi důležitý symbol." Společnost Casio a Hachimura podepsali v listopadu 2019 globální dohodu o partnerské spolupráci. Hachimura, který hodinky G-SHOCK miluje od svých studentských let, se stal prvním basketbalistou, který kdy podepsal smlouvu o spolupráci s firmou Casio.
Nový model hodinek GST-B100RH je speciálním značkovým modelem, na jehož designu se podílel pan Hachimura. Tyto hodinky jsou založené na analogovém strojku GST-B100 řady G-STEEL, mají velký ciferník a fazetu vyrobenou z různých materiálů. Mají černou barvu zdobenou pozlacenými prvky (IP). Na hodinkách je logo hachi (což v japonštině znamená 8), které symbolizuje jak Hachimurovo příjmení, tak číslo jeho dresu. Ručičky, tlačítko, které se nachází u čísla 8 na ciferníku a vlastní ciferník jsou rovněž dozdobené červenými prvky. Tento speciální model je navíc ozdoben logem Hachimura, které je široce známé jako „logo černého samuraje" a najdete ho na zadní straně pouzdra hodinek, na pásku a také na obalu, ve kterém se hodinky dodávají.
Rui Hachimura
  • Narodil se v Japonsku, v prefektuře Tojama, dne 8. února 1998.
  • Po absolvování střední školy Meisei v prefektuře Mijagi v roce 2016, nastoupil na univerzitu Gonzaga ve Spojených státech amerických.
  • Stal se prvním japonským hráčem, který si kdy zahrál na turnaji NCAA (National Collegiate Athletic Association) v univerzitním týmu Gonzaga, se kterým vyhrál celonárodní turnaj.
  • Byl vybrán v prvním kole draftu (celkem jako devátý) profesionální basketbalové ligy Spojených států amerických a stal se tak prvním japonským hráčem, draftovaným hned v prvním kole draftu.
Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1215960/G_SHOCK_Rui_Hachimura.jpg Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1216501/GST_B100RH.jpg Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1215959/G_SHOCK.jpg KONTAKT: +81-3-5334-4830, pr@casio.co.jp
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.