Firma Solis získala cenu "All Quality Matter"

Datum: 24.07.2020
Ning-po (Čína) 24. července 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Firma Solis získala cenu "All Quality Matter" za špičkovou kvalitu svých měničů používaných při komerční a průmyslové výrobě solární energie Firma Ginlong Solis získala cenu „All Quality Matters (Na kvalitě...
Ning-po (Čína) 24. července 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Firma Solis získala cenu "All Quality Matter" za špičkovou kvalitu svých měničů používaných při komerční a průmyslové výrobě solární energie Firma Ginlong Solis získala cenu „All Quality Matters (Na kvalitě vždy záleží)" za špičkovou kvalitu svých komerčních měničů "Solis-(25-50)K-5G", které umožňují průmyslovým a obchodním podnikům vyrábět fotovoltaickou a solární energii na pokrytí části jejich energetické spotřeby. Certifikační autorita TÜV Rheinland, která působí celosvětově a specializuje se na certifikaci a testování kvality a spolehlivosti firemních postupů, uspořádala 30. června v čínském Ťiang-su slavností vyhlášení cen "All Quality Matters" udělovaných v rámci Solárního kongresu 2020. Během slavnostního vyhlášení vítězů těchto cen byly oznámeny také výsledky z měření účinnosti "50kW fotovoltaického měniče firmy Solis pro komerční použití. "Tento parametr je hlavním ukazatelem výkonnosti a účinnosti fotovoltaických systémů a měří se dlouhodobým testováním příslušných fotovoltaických měničů, přičemž zjištěné výsledky jsou následně uznávány odborníky, úřady, provozovateli i dodavateli fotovoltaických a solárních technologií. Fotovoltaický měnič Solis-(25-50)K-5G má stabilní vstupní jednotku a kvalita vyrobené energie, výstupní parametry a tepelná stabilita odpovídají požadavkům EU. Při zkouškách, provedených certifikační autoritou TÜV, získal tento měnič celkově vynikající hodnocení a první místo mezi "komerčními fotovoltaickými měniči se středním výkonem". Jedná se tak o spolehlivý a vysoce kvalitní produkt pro komerční a průmyslový sektor. Na Solárním kongresu (Solar Congress) se setkávají odborníci, akademičtí pracovníci a zástupci více než 400 odborných firem a odborný program kongresu je zaměřen na fotovoltaickou revoluci v Asii a Tichomoří a na využívání fotovoltaiky v zemích s největší globální ekonomikou. "Děkujeme certifikační autoritě TÜV Rheinland za to, že společnosti Ginlong (Solis) udělila nejvyšší možné uznání a ocenění našich technických inovací. Naše řada třífázových měničů Solis-(25-50)K-5G využívá technologie 4 MPPT, které umožňují vyšší flexibilitu zapojení při vyšší účinnosti a nižší zátěži pro životní prostředí", řekla Lucy lu, asistentka generálního ředitele firmy Ginlong (Solis). "Společnost Solis již řadu let úzce spolupracuje s certifikační autoritou TÜV Rheinland a společně se snažíme být v čele inovací a vytvoření platformy pro spolupráci a výměnu zkušeností v oblasti fotovoltaiky. Čínský fotovoltaický průmysl nyní úspěšně dokončil přechod od "kvantity" ke „kvalitě" a nabízí produkty za poctivé ceny, které budou do budoucna ještě nižší. I nadále se budeme snažit podporovat inovace a pokrok ve fotovoltaickém průmyslu v Číně s cílem zajistit dlouhodobý růst tohoto sektoru. Oceněný 50kW měnič firmy Solis vznikl na základě 15letých zkušeností firmy Solis v globálním fotovoltaickém průmyslu." KONTAKT: Lucy, +86-57465804299, sales@ginlong.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.