Společnost Trina Solar představila 600W modul Vertex a ještě letos plánuje zahájit výrobu svých 550W modulů

Datum: 20.07.2020
Čchang-čou (Čína) 20. července 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Trina Solar Co., Ltd (dále jen "Trina Solar" nebo "společnost") představila dva 600W fotovoltaické moduly nové generace značky Vertex. V posledním čtvrtletí letošního roku firma navíc očekává...
Čchang-čou (Čína) 20. července 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Trina Solar Co., Ltd (dále jen "Trina Solar" nebo "společnost") představila dva 600W fotovoltaické moduly nové generace značky Vertex. V posledním čtvrtletí letošního roku firma navíc očekává zahájení sériové výroby svých 550W modulů.
Akce, na které byly představeny 600W fotovoltaické moduly Vertex nové generace, se zúčastnili členové Aliance pro otevřené ekologické inovace fotovoltaických modulů s výkonem vyšším než 600 W (600 W+ Photovoltaic Open Innovation Ecological Alliance), včetně výrobců a dodavatelů křemíku, substrátových disků, buněk, modulů, převodníků materiálů a dalších fotovoltaických zařízení.
Dr. Čang Yingbin, ředitel pro produktovou strategii a hodnotový management firmy Trina Solar, na akci řekl: „Moduly Vertex nové generace využívají nové, inovativní technologie, včetně 210mm substrátového disku, technologie pro dosahování vysoké hustoty slunečního záření a pokročilých sběrnicových systémů, což umožňuje zvýšit účinnost o více než 21 %. Navíc díky tomu, že nové moduly Verext využívají nízké napětí a přitom nabízí vysoký výkon, pomáhají podstatně snížit provozní náklady. Díky tomu, že jsme moduly Verext vyvinuli ve spolupráci s hlavními hráči v tomto oboru, věříme, že se stanou základem nové technologické platformy, která umožní další snížení nákladů na výrobu solární energie v širokém spektru aplikací a nabídnou tak zákazníkům maximální hodnotu."
Moduly nové generace řady Vertex, mají tři hlavní výhody: lze je dělit nedestruktivním řezáním, využívají vysokou hustotu slunečního záření a jsou postaveny na technologii využívající několik různých sběrnic, fungují na nízkém napětí, což zvyšuje výkon jednoho modulového řetězce o více než 35 % a podstatným způsobem snižují provozní náklady.
Cao Bo, zástupce generálního ředitele a výkonný viceprezident firmy Trina Solar, řekl: "Abychom mohli vytvořit vysoce výkonný modul, který uspěje na trhu a nabídne řadu skvělých funkcí, museli jsme při jeho návrhu vzít v úvahu celý průmyslový a hodnotový řetězec, přičemž naším hlavním cílem bylo nabídnout našim zákazníkům co nejvyšší hodnoty, díky zvýšení výkonu a účinnosti výroby solární energie. Je pro nás velkou ctí, že se nová generace fotovoltaických modulů řady Vertex, která je postavena na nové technologické platformě, dočkala uznání od našich hlavních partnerů ze všech oblastí fotovoltaického průmyslu. Jako jeden z členů Aliance pro otevřené ekologické inovace fotovoltaických modulů s výkonem vyšším než 600 W (600 W+ Photovoltaic Open Innovation Ecological Alliance), se společnost Trina Solar snaží úzce spolupracovat s ostatními firmami v oboru a podporovat trvale udržitelný rozvoj tohoto odvětví."
Odkaz pro stáhnutí fotografie: https://www.trinasolar.com/sites/default/files/vertex_600.jpg Popis obrázku: Trina Solar představila 600W modul řady Vertex a v letošním roce očekává zahájení sériové výroby svých 550W modulů Zdroj obrázku: Trina Solar O společnosti Trina Solar (burzovní index 688599.SH)
Společnost Trina Solar byla založena v roce 1997 a je předním světovým poskytovatelem komplexních řešení v oblasti fotovoltaiky a chytré energie. Zabývá se výzkumem a vývojem, výrobou a prodejem fotovoltaických produktů, vývojem solárních projektů, provozem a údržbou, vývojem a prodejem inteligentních mikroprocesorů a multienergetických doplňkových systémů, jakož i provozováním energetických cloudů. Společnost Trina Solar představila v roce 2018 svou značku Energy Internet of Things (Internet věcí - IoT - v energetice) a iniciovala vznik Aliance průmyslového rozvoje Trina Energy IoT a Inovačního centra pro IoT v energetice, spolu s předními podniky a výzkumnými ústavy v Číně i na celém světě. Společnost spolupracuje se svými partnery na budování energetického ekosystému IoT a chce se stát lídrem globálního energetického průmyslu. V červnu 2020 vydala společnost Trina Solar první akcie třídy A na Šanghajské burze (Sci-Tech Innovation Board) a stala se tak první společností z oboru fotovoltaických produktů, systémů a chytré energie, která je kotovaná na burze cenných papírů v Šanghaji (Shanghai Stock Exchange Science and Technology Innovation Board), známé také pod názvem STAR MARKET. Další informace naleznete na stránkách www.trinasolar.com.
KONTAKT: Ching Wang, +86-21-6057-5302, qing.wang04@trinasolar.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.