Nová kampaň kolekce plavek návrhářky Augustinové

Datum: 17.07.2020
Praha 17. července 2020 (PROTEXT) - Novou kampaň kolekce plavek návrhářky Liliany Augustinové nafotila finalistka České Miss Kristýna Svobodová Novou kampaň kolekce plavek návrhářky Liliany Augustinové nafotila finalistka České Miss Kristýna Svobodová. V kampani se objevují...
Praha 17. července 2020 (PROTEXT) - Novou kampaň kolekce plavek návrhářky Liliany Augustinové nafotila finalistka České Miss Kristýna Svobodová Novou kampaň kolekce plavek návrhářky Liliany Augustinové nafotila finalistka České Miss Kristýna Svobodová. V kampani se objevují tradičně plavky se Swarovski kamínky a nejen pozlacenými komponenty. V této kolekci najdete hlavně jednobarevné plavky jak tlumených, tak pastelových barev různých střihů, včetně variant jednodílných plavek s páskem. Kolekce plavek doplňují sukně nebo přehozy ve stejných barevných tónech a u některých modelů najdete i zdobené roušky. Liliana Augustinová se módě věnuje od roku 2012 a v posledních třech letech navrhuje i vlastní modely plavek a plážového oblečení. Většina jejích modelů je ručně zdobena Swarovski kamínky. Kontakt: E-mail: info@fashionisland.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.