Sunport Power optimalizovala svůj ohebný modul S6 určený pro rostoucí trh integrovaných fotovoltaických zařízení (BIPV)

Datum: 14.07.2020
Wu-si (Čína) 14. července 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Sunport Power, největší světový výrobce gigawatových fotovoltaických modulů MWT, nedávno oznámila, že firma optimalizovala svůj ohebný modul S6, který je určen pro rostoucí trh výstavby integrovaných fotovoltaických...
Wu-si (Čína) 14. července 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Sunport Power, největší světový výrobce gigawatových fotovoltaických modulů MWT, nedávno oznámila, že firma optimalizovala svůj ohebný modul S6, který je určen pro rostoucí trh výstavby integrovaných fotovoltaických zařízení (BIPV).
Modul S6 byl poprvé představen v roce 2018 a stal se úspěšným, sériově vyráběným produktem. Výzkumný a vývojový tým firmy Sunport Power navíc tento modul neustále optimalizuje, s cílem zvýšit jeho výkonnost a umožnit ohebnost, podle požadavků zákazníků. Nejnovější aktualizace modulu S6 umožňuje dosáhnout účinnosti až 21,2 %. Vzhledem k obrovskému rozvoji trhu integrovaných fotovoltaických zařízení (BIPV) již společnost Sunport Power získala na tyto moduly objednávky od řady zahraničních zákazníků z Evropy, Japonska, Austrálie a dalších zemí.
Technologie MWT
Ohebný modul S6 firmy Sunport Power využívá jedinečnou technologii Metal Wrap Through (MWT). Technologie MWT je pokročilá technologie zadního propojení panelů, čímž se zvyšuje účinnost celého modulu i solárních buněk. Navíc toto řešení nevyžaduje sběrnici na přední straně panelů a umožňuje instalaci kladných i záporných elektrod zezadu. Ve srovnání s běžným modulem, nabízí moduly řady MWT o 3 % vyšší výkon a o 15 W vyšší energii na výstupu. Technologie MWT je velice slibná, což profesor Martin Green, ředitel výzkumu ve firmě Sunport Power, okomentoval následujícími slovy: "MWT není jen pouhá technologie, ale jedná se o platformu, ke které lze připojit řadu dalších solárních technologií."
Skvělé vlastnosti ohebného modulu S6
Modul S6, který je vybaven technologií MWT, je známý pro své skvělé vlastnosti, jako jsou lehkost a ohebnost. Navíc neobsahuje žádné olovo. Oproti běžným fotovoltaickým modulům, které váží 19 kg a měří 35 - 40 mm, je hmotnost tohoto silikonového flexibilního modulu pouze 4 kg a jeho tloušťka činí 1,4 mm. Díky tomu je modul S6 zvlášť vhodný pro výstavbu integrovaných fotovoltaických zařízení (BIPV), kde je hmotnost velmi důležitá v řadě aplikací, jako jsou například instalace na střechu, na stěnu, jako zastínění, apod. Přední vrstva modulu S6 je vyrobena ze speciálních polymerů, díky kterým modul S6 vyniká vysokou pružností při ohybu s minimálním poloměrem ohybu až 25 cm, což podstatně zvyšuje možnosti využití těchto modulů. Díky jedinečnému projektovému řešení neobsahuje ohebný modul S6 žádné olovo a je tak ekologicky šetrným výrobkem. Namísto olova využívá tento modul vodivou fólii.
Záruka na výrobek
Nově vyvinutý modul S6 získal certifikát od certifikační autority TUV. Stupeň opotřebení v prvním roce je méně než 2 %, přičemž po dobu minimálně 25 let výstupní výkon panelu neklesne pod 82 % maximálního deklarovaného výkonu. Pojištění této záruky zajišťuje společnost Lloyd's, která pokrývá globální trh "Modul S6 firmy Sunport Power nabízí vysokou účinnost, spolehlivost, skvělou záruku, rychlou návratnost vložené investice, estetické provedení a neobsahuje žádné olovo. Modul S6 se liší od běžným modulů, jeho tvar lze upravit a díky jeho provedení, ho lze využít ve více aplikacích a řešeních, která trh integrovaných fotovoltaických zařízení (BIPV) vyžaduje," řekla Dianna Tao, viceprezidentka firmy Sunport Power. "Díky ohebnosti, lehkosti a tenkosti je modul S6 zvlášť vhodný pro zakřivené povrchy, střechy s nízkou nosností, pro instalaci na fasády objektů, apod.," dodala paní Tao. Dr. Čang Fengming, zakladatel a generální ředitel firmy Sunport Power, tisku, k ambicím ohebného modulu S6, řekl: "Použití ohebného modulu S6 při výstavbě integrovaných fotovoltaických zařízení (BIPV) již naznačuje slibnou budoucnost. A tento trend nezpomaluje. V budoucnu bude firma Sunport Power i nadále usilovat o uspokojování různorodých potřeb tohoto trhu prostřednictvím svých pokročilých produktů."
Video - https://www.youtube.com/watch?v=g_jgyb3IWpI KONTAKT: Mingming Zhang, +86-157-1615-5652, mingming.zhang@sunportpower.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.