LC Waikiki nabízí exkluzivní kolekci pro tradiční Rumunský krojový svátek

Datum: 20.06.2020
Istanbul (Turecko) 20. června 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - LC Waikiki navrhla pro Rumunský krojový svátek označovaný jako "halenový nebo blůzový den“, který připadá na 24. června, speciální rodinnou kolekci oblečení. Součástí této kolekce je 13 kusů oděvů se speciálními...
Istanbul (Turecko) 20. června 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - LC Waikiki navrhla pro Rumunský krojový svátek označovaný jako "halenový nebo blůzový den“, který připadá na 24. června, speciální rodinnou kolekci oblečení. Součástí této kolekce je 13 kusů oděvů se speciálními etnickými reliéfovými vzory. Hlavním materiálem této kolekce je nebělená tkanina v takzvané ekry (écru) barvě a její součástí jsou různé výšivky, vzory a potisky laděné do červené a modré barvy. Přírodně vyhlížející tkanina s reliéfním povrchem (takzvaný krinkl) byla použita na výrobu vzorů a výšivek.
Tato kolekce, jejíž součástí jsou haleny, šaty a trika pro těhotné ženy, děti a novorozence obou pohlaví, je již nyní v prodeji ve vybraných obchodech značky LC Waikiki v Rumunsku a Moldavsku.
O značce LC Waikiki
Značka LC Waikiki vznikla v roce 1988 a od roku 1997 patří pod křídla společnosti LC Waikiki Retail. Poslání značky vystihuje motto "Všichni si zaslouží dobře se oblékat“. V Turecku značka uplatňuje strategii „dostupné módy“. Po celých 32 let značka LC Waikiki roste doma i v zahraničí. Značka LC Waikiki je jednička v segmentu konfekčních oděvů, působí ve 48 zemích světa, má více než 1000 obchodů a zaměstnává 47700 zaměstnanců.
www.lcwaikiki.com
Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1193135/LC_Waikiki_Blouses.jpg
Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1191893/LC_Waikiki_Logo.jpg
KONTAKT: Sibel Bulgan, +905363196333, sibel.bulgan@lcwaikiki.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.