Společnost JA Solar dodala moduly PERC s vysokou účinností pro největší plovoucí solární elektrárnu v Thajsku

Datum: 18.06.2020
Peking 18.června 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost JA Solar (dále jen „společnost"), přední výrobce vysoce výkonných fotovoltaických produktů, oznámila, že plovoucí solární elektrárna v Thajsku s kapacitou 12,5 MW, která využívá její PERC moduly s vysokou účinností,...
Peking 18.června 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost JA Solar (dále jen „společnost"), přední výrobce vysoce výkonných fotovoltaických produktů, oznámila, že plovoucí solární elektrárna v Thajsku s kapacitou 12,5 MW, která využívá její PERC moduly s vysokou účinností, byla úspěšně připojena k síti. Vzhledem k tomu, že se jedná o první velkou plovoucí fotovoltaickou elektrárnu v Thajsku, představuje dokončení projektu významný mezník v dalším rozvoji obnovitelné energie v tomto regionu. Elektrárna je postavena na průmyslové nádrži a vyrobená elektřina je dodávána do výrobního závodu zákazníka prostřednictvím podzemních kabelů. Elektrárna bude po zahájení provozu zpřístupněna veřejnosti a návštěvníkům jako solární park, za účelem propagace strategie dalšího rozvoje obnovitelné energie v tomto regionu. V porovnání s tradičními fotovoltaickými elektrárnami, jsou plovoucí fotovoltaické elektrárny schopny efektivně zvyšovat efektivitu výroby energie, přičemž zmírňují dopady na životní prostředí, protože nezabírají další pevninu, a navíc pracují v místech, kde je vyšší neomezený sluneční svit, a v prostředí, kde nedochází k tak velkému zahřívání modulů a kabelů. Bifaciální moduly PERC společnosti JA Solar s dvojitým sklem a vysokou účinností prošly přísnými testy na dlouhodobou spolehlivost a šetrnost k životnímu prostředí a prokázaly vynikající odolnost k PID útlumu, solné korozi a větrnému zatížení. Navíc si tyto moduly dlouhodobě udržují vysokou účinnost, zajišťují stabilní produkci energie a poskytují tak záruku stálých dodávek vyrobené elektřiny do rozvodné sítě. Jin Baofang, předseda představenstva a generální ředitel společnosti JA Solar, řekl: "Společnost JA Solar se bude nadále zaměřovat na technologické inovace a kvalitu produktů, budeme se snažit uspokojovat různé potřeby svých zákazníků z celého světa a propagovat rozvoj obnovitelné energie v globálním měřítku." KONTAKT: Xiaorui Sun, Tel. : +86-10-63611888-1698, Email : bj.sunxr@jasolar.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.