Společnost Trina Solar představuje TrinaPro Mega, chytré fotovoltaické řešení s ultra vysokým výkonem

Datum: 18.06.2020
Čchang-čou 18. června 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Trina Solar Co., Ltd., přední světový poskytovatel řešení v oblasti fotovoltaiky a chytré energie, dnes oznámila celosvětové zahájení prodeje fotovoltaického řešení TrinaPro Mega s ultra vysokým výkonem, které obsahuje...
Čchang-čou 18. června 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Trina Solar Co., Ltd., přední světový poskytovatel řešení v oblasti fotovoltaiky a chytré energie, dnes oznámila celosvětové zahájení prodeje fotovoltaického řešení TrinaPro Mega s ultra vysokým výkonem, které obsahuje moduly s výkonem vyšším než 500 W. Toto řešení, které vyniká kvalitnějšími komponenty a integrovaným designem, zvyšuje celkový výkon systému a snižuje sdružené náklady na výrobu energie (LCOE). Po únorovém debutu vysoce účinného nového modulu Vertex s výkonem více než 500 W, představuje řešení TrinaPro Mega další mezník v éře modulů s výkonem nad 500 W, neboť přináší optimalizované řešení pro nasazení modulů Vertex v systémech navazujících odvětví. V roce 2018 společnost Trina Solar představila inteligentní fotovoltaické řešení „TrinaPro" pro velké elektrárny. Toto řešení, včetně softwarového algoritmu, je naprojektováno s vysoce výkonnými bifaciálními panely, které mají vysokou účinnost a obsahují inteligentní sledovací systémy a spolehlivé střídače. Jeho součástí jsou integrované služby a chytrá řídící platforma pro údržbu a provoz, což umožňuje snížení nákladů na udržení rovnováhy systému (BOS) o 8 - 15 % a zvyšuje výrobu energie o 3 - 8 %.
S tím, jak se solární energie rychle přibližuje k ostatním typům energie, vylepšené, vysoce výkonné chytré řešení TrinaPro Mega řeší hned několik problémů stávajících systémů. Řešení TrinaPro Mega vychází z technologie „TrinaPro" a je osazeno vylepšenými sledovači dlouhých řetězců (stringů) modulů s výkonem vyšším než 500 W a současně obsahuje moduly Vertex. Společnost Trina Solar nezávisle vyvinula technologii TCU, inteligentní sledovací algoritmus a monitorovací systémy SCADA. Pro různé typy aplikací ve složitých zeměpisných podmínkách, jako jsou nerovný terén nebo vysoká rychlost větru, dodáváme klientům na míru šité řešení TrinaPro Mega, s cílem zajistit maximální spolehlivost a hospodárnost provozu. K dnešnímu dni společnost DNV.GL potvrdila certifikaci financovatelnosti chytrého řešení TrinaPro Mega. Yin Rongfang, náměstek generálního ředitele a viceprezident společnosti Trina Solar řekl: "Moduly s výkonem více než 500 W se ve fotovoltaickém průmyslu objevily začátkem roku. Jako průkopník v tomto průmyslovém odvětví je modul Vertex ukázkou silných stránek společnosti Trina Solar v oblasti inovací a nabízí úplně novou technickou platformu, která v oboru nemá obdoby. Navíc moduly Vertex usnadňují komercializaci nových technologií a vytyčují cestu pro další zvýšení výkonnosti modulů na 600 W." „Na základě modulu Vertex jsme uvedli na trh řešení TrinaPro Mega, které našim zákazníkům nabídne vyšší hodnoty a umožní jim chytře přejít k pokročilejším systémovým řešením. Díky tomu, že řešení TrinaPro Mega zvyšuje účinnost ultra výkonných modulů a snižuje sdružené náklady na výrobu elektřiny (LCOE), umožňuje stabilní návratnost investic," dodal Yin Rongfang.
O společnosti Trina Solar (burzovní index 688599. SH) Společnost Trina Solar byla založena v roce 1997 a je předním světovým poskytovatelem komplexních řešení v oblasti fotovoltaiky a chytré energie. Zabývá se výzkumem a vývojem, výrobou a prodejem fotovoltaických produktů, vývojem solárních projektů, provozem a údržbou, vývojem a prodejem inteligentních mikroprocesorů a multienergetických doplňkových systémů, jakož i provozováním energetických cloudů. Společnost Trina Solar představila v roce 2018 svou značku Energy Internet of Things (Internet věcí - IoT - v energetice) a iniciovala vznik Aliance průmyslového rozvoje Trina Energy IoT a Inovačního centra pro IoT v energetice, spolu s předními podniky a výzkumnými ústavy v Číně i na celém světě. Společnost se zavázala spolupracovat se svými partnery na budování energetického ekosystému IoT a chce se stát lídrem globálního energetického průmyslu. 10. června 2020 vydala společnost Trina Solar první akcie třídy A na Šanghajské burze (Sci-Tech Innovation Board) a stala se tak první společností z oboru fotovoltaických produktů, systémů a chytré energie, která je kotovaná na burze cenných papírů v Šanghaji (Shanghai Stock Exchange Science and Technology Innovation Board), známé také pod názvem STAR MARKET. Další informace naleznete na stránkách www.trinasolar.com. KONTAKT: Ching Wang, Email : qing.wang04@trinasolar.com, Tel : +86 21 60575302
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.