Čistější módní průmysl podle COPE? Nesmrtelný design a kvalitní materiály, které vydrží

Datum: 10.06.2020
Praha 10. června 2020 (PROTEXT) - Vyrazte ven v pohodlném outfitu s minimálním dopadem na planetu. COPE nabízí udržitelné oblečení od vybraných evropských značek. Uvolněné střihy, stylové dřeváky nebo snové spodní prádlo. "Obzvláště v dnešní proměnlivé...
Praha 10. června 2020 (PROTEXT) - Vyrazte ven v pohodlném outfitu s minimálním dopadem na planetu. COPE nabízí udržitelné oblečení od vybraných evropských značek. Uvolněné střihy, stylové dřeváky nebo snové spodní prádlo.
"Obzvláště v dnešní proměnlivé době je čas myslet na kvalitu, která vydrží několik let. Každé nákupní rozhodnutí totiž ovlivňuje podobu světa. COPE usiluje o čistější módní průmysl, k němuž vedou inovativní postupy, etická výroba, kvalitní zpracování a nadčasový design," říká zakladatel Daniil Chebotarev.
Modely od Beaumont Organic oslavují nespoutanou krásu přírody. Přirozenost se propisuje do oversized základů šatníku: bílé košile, měkké mikiny, medových šatů. Vzdušný outfit doplní stylové dřeváky Kitty Clogs. Vyrobené ve Švédsku s maximálním ohledem na udržitelnost produkce. Milovnice jedinečnosti potěší londýnské spodní prádlo Dora Larsen s rafinovanými střihy a rozmanitými barvami jako karamelová, šeříková či nebesky modrá. Základní kousky zajistí skandinávské značky. Organic Basics sází na jednoduchost a revoluční řešení. Pánský streetwear Native North odkazuje k oblečení řemeslníků ze 70. let.
KONTAKT PRO MÉDIA: Tereza Suntychová tereza@cope.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.