JA Solar představí novou řadu svých PV modulů na online výstavě, která proběhne v režimu virtuální realit

Datum: 25.05.2020
Peking 25. května 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost JA Solar (dále jen "společnost"), přední výrobce fotovoltaických produktů s vysokým výkonem, uspořádá dne 25. května v 10:00 dopoledne (Pekingského času) online výstavu (http://vrt.omaten.com/tour/59562482d046f253),...
Peking 25. května 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost JA Solar (dále jen "společnost"), přední výrobce fotovoltaických produktů s vysokým výkonem, uspořádá dne 25. května v 10:00 dopoledne (Pekingského času) online výstavu (http://vrt.omaten.com/tour/59562482d046f253), na které představí své nejnovější produkty s vysokou účinností. Cílem této výstavy je zmírnit zklamání klientů z posunutí původního květnového termínu zahájení výroby nových panelů SNEC PV Power Expo, kvůli pandemii COVID-19. Tato akce proběhne v režimu virtuální reality (VR) a umožní návštěvníkům prohlížet si celý stánek i všechny produkty v plném rozsahu (360°). Tento dodavatel fotovoltaických produktů se sídlem ve městě Šen-čen, na výstavě představí svou řadu fotovoltaických (PV) modulů, včetně produktů s výkonem nad 450W a včetně nové řady vysoce výkonných fotovoltaických (PV) modulů DeepBlue 3.0, která se pyšní výkonem nad 525W. Na této akci budou přítomni také pracovníci JA Solar, aby návštěvníkům jednotlivé produkty představili a případně odpověděli na jejich dotazy. Podrobnější informace a technické specifikace modulů společnosti JA Solar budou představeny ve formě obrazové dokumentace a prostřednictvím videa. Jin Baofang, předseda představenstva a generální ředitel firmy JA Solar, řekl: "Společnost JA Solar usiluje o celosvětový růst a v posledních letech na zahraničních trzích zaznamenáváme silný růst. Naše společnost se vždy snaží nabízet našim zákazníkům po celé světě špičkové produkty a služby. Online výstava umožní zákazníkům z různých zemí a časových pásem dozvědět se více o produktech společnosti JA Solar a současně přispěje k posílení vztahů s našimi zákazníky. I nadále budeme hledat způsoby, jak našim zákazníkům z celého světa poskytovat stále lepší služby." Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1171961/JA_Solar.jpg KONTAKT: Xiaorui Sun, +86-10-63611888-1698, bj.sunxr@jasolar.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.