CECEP Solar: nové modely prodeje modulů do zámoří

Datum: 23.05.2020
ČEN-ŤIANG (Čína) 23. května 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Čínská společnost CECEP Solar Energy Technology (ZhenJiang) objevuje nové modely prodeje modulů do zámoří Řešení nových problémů v souvislosti s COVID-19 prostřednictvím inovací Společnost CECEP Solar Energy Technology...
ČEN-ŤIANG (Čína) 23. května 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Čínská společnost CECEP Solar Energy Technology (ZhenJiang) objevuje nové modely prodeje modulů do zámoří Řešení nových problémů v souvislosti s COVID-19 prostřednictvím inovací Společnost CECEP Solar Energy Technology (ZhenJiang) Co., Ltd. navázala spolupráci se společností Zhongshi Solar Energy Saving & Resources (Jiangsu) Co., Ltd. při aktivním hledání nových cest prodeje na zahraniční trhy. 18. května předal Li Jingnan, předseda představenstva společnosti CECEP Solar Energy Technology (ZhenJiang), Ge Xianglinové, generální ředitelce společnosti Zhongshi Solar Energy Saving & Resources (Jiangsu), při slavnostním ceremoniálu, plaketu. Společnost Zhongshi Solar Energy Saving & Resources (Jiangsu) se stane zprostředkovatelem prodeje modulů společnosti CECEP Solar Energy Technology (ZhenJiang) na trzích mimo Čínu. Společnost CECEP Solar Energy Technology (ZhenJiang) si již vybudovala důležité cesty pro vstup na několik rozvojových trhů, z nichž stojí za zmínku zejména Filipíny, Indie a Jižní Korea. Poskytování licencí představuje součást plánu dalšího rozšiřování prodejních kanálů do zámoří a zvyšování podílu na zahraničním trhu. Li řekl: "V dnešním velmi propojeném světě je přirozeným jednáním firem zakládat strategická partnerství, dělit se o informace a spolupracovat s dalšími na modernizaci. Na základě naší úspěšné a úzké spolupráce se společností Zhongshi Solar Energy Saving & Resources (Jiangsu) v posledních letech se nám podařilo dosáhnout synergií, pokud jde o rozšiřování trhu, posílení značky a zlepšování technologií. Poskytování licencí demonstruje naši snahu o další prohlubování stávající strategické spolupráce." Aby ještě více zvýšila svou konkurenceschopnost na trhu, zmodernizuje společnost CECEP Solar Energy Technology (ZhenJiang) své závody na výrobu fotovoltaických článků a modulů, aby mohla vyrábět články 166-185mm a související moduly. Kromě toho, aby uspokojila stále se měnící požadavky trhu, postaví firma vysoce výkonné integrované výrobní závody, rozšíří svou průmyslovou internetovou platformu, začlení inteligenci do svých služeb pro zákazníky a vytvoří platformu pro celkové řízení nákladů (TCM) pro inteligentní řízení a včasnou analýzu během výrobního procesu. Díky tomu se z ní stane integrovaný poskytovatel produktů a služeb. Vážné dopady onemocnění COVID-19 na světový trh motivovaly společnost CECEP Solar Energy Technology (ZhenJiang), aby reagovala na problémy vytvořením nových možností rozvoje, modernizace a vytváření příležitostí bez ohledu na krizi a problémy. Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1171498/CECEP_Solar.jpg KONTAKT: Yiyu Yin, Tel. : +86-181-1895-8096 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.