MHPS opět získává vedoucí postavení na trhu s plynovými turbínami

Datum: 20.05.2020
Jokohama 20. května 2020 (PROTEXT/BusinessWire) - Vysoká vlna poptávky po plynových turbínách třídy Advance Podle údajů získaných od agentury McCoy Power Reports se společnost Mitsubishi Hitachi Power Systems (MHPS) svým podílem vyjádřeným v megawattech řadí na první místo...
Jokohama 20. května 2020 (PROTEXT/BusinessWire) - Vysoká vlna poptávky po plynových turbínách třídy Advance Podle údajů získaných od agentury McCoy Power Reports se společnost Mitsubishi Hitachi Power Systems (MHPS) svým podílem vyjádřeným v megawattech řadí na první místo na trhu, pokud jde o objednávky plynových turbín v roce 2020. Globální objednávky v prvním čtvrtletí ve výši 2638 MW posunuly celosvětový podíl MHPS na 28,5 procenta. Toto zvýšení podílu na trhu s plynovými turbínami má do značné míry za následek, že celosvětový objem objednávek se během fiskálního roku společnosti MHPS, který končí 31. března 2020, zvýšil o 19,7 procenta. Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Kompletní verzi zprávy si můžete přečíst zde: https://www.businesswire.com/news/home/20200519005485/en/ "Extrémně konkurenční světový trh s plynovými turbínami se posunul naším směrem a jasně dal přednost našim plynovým turbínám JAC, které jsou spolehlivější než konkurenční plynové turbíny a současně zajišťují rekordní výkon a nízkou spotřebu paliva," řekl Ken Kawai, prezident a výkonný ředitel MHPS. "Prodej plynových turbín MHPS, jak v pokročilé třídě, tak v aeroderivátových segmentech nabral na síle, protože dodavatelé energie, nezávislí výrobci elektřiny a obce po celém světě se snaží snižovat své náklady na elektřinu prostřednictvím naší jedinečné kombinace osvědčené spolehlivosti a výkonu na světové úrovni."
Plynové turbíny MHPS řady J poprvé vstoupily do komerčního provozu v roce 2011 a drží si světový rekord ve spolehlivosti na 99,5 %. Kromě toho poskytují účinnost kombinovaného cyklu vyšší než 64 %. Nainstalovaná flotila plynových turbín řady J nedávno dosáhla globálně celkem jednoho milionu hodin provozu, což je téměř dvojnásobek oproti konkurenčním plynovým turbínám podobné velikosti. Zvýšení podílu na trhu MHPS v prvním čtvrtletí 2020 bylo způsobeno objednávkou prvních dvou plynových turbín JAC na obnovitelný vodík pro společnost Intermountain Power Agency v městě Delta ve státě Utah. Dan Eldredge ze společnosti Intermountain Power Agency řekl: "Vybrali jsme si energetické stroje JAC společnosti MHPS, protože nabízejí nejlepší celkové řešení našich požadavků na vybavení pro výrobu energie, včetně palivové flexibility, která nám umožní splnit naše dílčí cíle směrem ke 100% bezuhlíkové výrobě energie do roku 2045. Díky nástrojům a podpoře společnosti MHPS očekáváme spolehlivou dodávku čistší energie pro nadcházející desetiletí." Plynové turbíny řady J jsou v komerčním provozu a celková objednaná kapacita přesahuje celosvětově 25 GW. V Brazílii, Kanadě, Japonsku, Mexiku, Peru, Jižní Koreji, Tchaj-wanu, Thajsku a Spojených státech bylo technicky vybráno sto čtyři jednotek.
"Trh vyjádřil uznání našemu úsilí vlnou technických výběrů a zadaných objednávek," řekl Junichiro Masada, hlavní viceprezident, hlavní technologický ředitel a náměstek ředitele divize Turbomachinery společnosti MHPS. "A pokračujeme ve zlepšování naší technologie. Nedávno jsme například provedli synchronizaci s rozvodnou sítí v japonském Takasagu a dosáhli jsme plného zatížení s nejnovějším vylepšením JAC o 60 Hz, což představuje rekordní výkon a účinnost kombinovaného cyklu. Konkurenti jsou ještě roky před zahájením provozu s plynovou turbínou této velikosti nebo účinnosti. Kromě toho jsme nedávno prokázali významné zvýšení výkonu u modelu FT4000 v našem zkušebním zařízení ve West Palm Beach na Floridě." Aeroderivátová plynová turbína FT4000 s několika aktivními projekty v Severní Americe a na mezinárodní úrovni v posledních dvou letech ztrojnásobila svou globální stopu, a od nákupu PW Power Systems (PWPS) v roce 2013 zaznamenala významný podíl na trhu ve své třídě. PWPS FT4000 poprvé vstoupila do komerčního provozu v roce 2015 a poskytuje špičkovou účinnost jednoduchého cyklu, čas spuštění a rychlost nájezdu. "Jsme hrdí na to, že naše technologie nás pozdvihla na přední místo na konkurenčním trhu s plynovými turbínami," řekl Ken Kawai, prezident a výkonný ředitel. "Vážíme si příspěvků našich zaměstnanců po celém světě, kteří se zaměřují na uvádění pokročilých technologií a energetických řešení na trh s dostupnými a spolehlivými zdroji energie. Jsme i nadále odhodláni podporovat bezuhlíkovou ekonomiku a pomáhat řešit problémy, před kterými stojí naše globální společnost."
O společnosti Mitsubishi Hitachi Power Systems, Ltd. Mitsubishi Hitachi Power Systems, Ltd. (MHPS), která má sídlo v Jokohamě v Japonsku, je společným podnikem založeným v únoru 2014 společnostmi Mitsubishi Heavy Industries, Ltd. a Hitachi, Ltd., které integrují své provozy do tepelných systémů výroby energie a dalších souvisejících podniků. Společnost MHPS nedávno oznámila, že její název se brzy změní na Mitsubishi Power. Společnost MHPS dnes patří k předním světovým dodavatelům zařízení a služeb na trhu výroby energie. Její kapitál má hodnotu 100 miliard jenů, a zaměstnává přibližně 20.000 pracovníků na celém světě. Produkty společnosti zahrnují elektrárny GTCC (kombinovaný cyklus plynové turbíny) a IGCC (kombinovaný cyklus spalování uhlí), elektrárny na plyn / uhlí / ropu (páru), kotle, generátory, plynové a parní turbíny, geotermální elektrárny, AQCS (systémy kontroly kvality ovzduší), periferní zařízení elektráren a palivové články z tuhého oxidu (SOFC). Další informace najdete na webových stránkách společnosti na adrese https://www.mhps.com. Sledujte nás na Twitteru https://twitter.com/MHPS_Global nebo na stránkách http://www.linkedin.com/showcase/mhps Originální verzi zprávy najdete na serveru businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200519005485/en/ Kontakty Naoya Kanamura Zástupce ředitele Corporate Communications Group Mitsubishi Hitachi Power Systems, Ltd. Mobil: +81-(0)80-9592-0069 E-mail: naoya_kanamura@mhps.com Zdroj: Mitsubishi Hitachi Power Systems, Ltd. Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy. (BW)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.