Společnost Risen Energy získala akreditaci TMP certifikační laboratoře TÜV Rheinland

Datum: 01.05.2020
Ning-po (Čína) 1. května 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Dne 27. dubna navštívili společnost Risen Energy Zhou Chicheng, viceprezident divize solárních produktů certifikační laboratoře TÜV Rheinland a Zhang Yichi, generální ředitel divize modulů, spolu s několika svými kolegy. Během...
Ning-po (Čína) 1. května 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Dne 27. dubna navštívili společnost Risen Energy Zhou Chicheng, viceprezident divize solárních produktů certifikační laboratoře TÜV Rheinland a Zhang Yichi, generální ředitel divize modulů, spolu s několika svými kolegy. Během své návštěvy Zhang Yichi za TÜV Rheinland udělil společnosti Risen Energy akreditaci TMP laboratoře TÜV Rheinland. Slavnostního ceremoniálu se zúčastnili jednatelé společnosti Risen Energy, včetně prezidenta Xie Jiana, ředitele výzkumu a vývoje skupiny Liu Yafenga a ředitele pro globální zákaznické služby Hu Yuhuia.
Laboratoř TÜV Rheinland během posledních dvanácti měsíců provedla mnoho revizí technických schopností společnosti Risen Energy v oblasti systémů řízení, životního prostředí, personálu a zařízení na základě obecných požadavků na způsobilost zkušebních a kalibračních laboratoří podle standardů IEC/ISO 17025 a dalších technických požadavků, které se týkají zkušebních standardů. V důsledku toho bylo zjištěno, že společnost Risen Energy plně vyhovuje protokolům pro správu externích laboratoří. Udělení této kvalifikace tedy prokazuje vynikající kvalitu společnosti Risen Energy v oblasti správy laboratoří a testování.
Prezident společnosti Risen Energy pan Xie Jian uvedl: "Jsme velmi potěšeni, že jsme laboratoří TMP s akreditací laboratoře TÜV Rheinland, která nejen prokazuje kvalifikaci našich špičkových pracovníků a vybavení, zařízení a prostředí, ale také naše přísné požadavky v rámci testování produktů. Těšíme se na další spolupráci s laboratoří TÜV Rheinland, protože pokračujeme v podpoře udržitelného rozvoje průmyslu." Pan Zhou dodal: "Toto uznání ukazuje, že společnost Risen Energy má kromě silné výrobní kapacity také schopnosti vysoké úrovně v oblasti výzkumu a vývoje a řízení kvality, které jsou známkami předních výrobních společností v oboru. Těšíme se na další posílení pokračujících výměn a komunikace s laboratoří TÜV Rheinland v oblasti technologií, abychom využívali výhod vzájemné spolupráce a společného úsilí a také podporovali zdravý rozvoj průmyslu."
Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/1160711/Risen_Energy_TUV.jpg
KONTAKT: Tina Feng, +86-574-59953077, tina@risenenergy.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.