Společnost Solis snižuje náklady LCOE pro komerční systémy

Datum: 21.04.2020
Ning-po (Čína) 21. dubna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Nový třífázový střídač o výkonu 110 kW se může pochlubit špičkovou účinností a výtěžností Společnost Ginlong Technologies (burzovní kód: 300763.SZ), světový lídr v oblasti výroby fotovoltaických řetězcových...
Ning-po (Čína) 21. dubna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Nový třífázový střídač o výkonu 110 kW se může pochlubit špičkovou účinností a výtěžností Společnost Ginlong Technologies (burzovní kód: 300763.SZ), světový lídr v oblasti výroby fotovoltaických řetězcových střídačů, představila nejnovější přírůstek do svého portfolia 5. generace (5G). Nový střídač Solis o výkonu 110 kW přináší spolehlivější, efektivnější a bezpečnější řešení střídače pro komerční aplikace na střešních instalacích, což má za následek vyšší návratnost systému a nižší sdružené náklady na výrobu energie (LCOE).
„Společnost Solis se svým novým 110kW střídačem plně využívá svoji technologickou platformu 5G," řekl Kuhn Zhang, technologický ředitel společnosti Ginlong Technologies. „Střídač Solis 110 kW, navržený speciálně pro komerční využití na střešních instalacích, integruje naši špičkovou platformu 5G s nejlepšími elektronickými komponenty ve své třídě a poskytuje maximální účinnost až 98,7 %. Tato výkonnost zařazuje střídač Solis 110kW ke špičce ve své třídě produktů."
Výhody střídače Solis 110kW jsou navrženy pro zvýšení účinnosti, výtěžnosti a zlepšení provozu a údržby (O&M): Výhody efektivity zvyšují výrobu energie o 3,5 % během celého životního cyklu projektu:
  • Pokročilý bipolární tranzistor IGBT snižuje „odpor", zvyšuje účinnost a snižuje ztráty
  • 90 sledovačů MPPT/MW poskytuje velkou hustotu sledování vysokého výkonu
  • 150% poměr DC/AC zvyšuje návratnost systému (a hustotu)
Výhody výnosu zvyšují užitečnost střešních instalací a hustotu energie:
  • Flexibilní design umožňuje kratší řetězce a mnohosměrné návrhy
  • Řetězec zcela nezávislých sledovačů MPPT umožňuje široký rozsah provozního napětí stejnosměrného proudu
  • Konfigurace 13 zesilovačů/řetězců nabízí vysoké vstupní proudové jmenovité hodnoty
Výhody provozu a údržby (O&M) pro nákladově efektivní monitorování, lokalizaci a hlášení poruch:
  • Pokročilá diagnostika křivek I-V a monitorování na úrovni řetězce zvyšují účinnost
  • Integrovaná palubní diagnostika a cloudové sledování pomáhají rychle vyřešit problémy
  • Unikátní technologie potlačení svodového proudu zvyšuje přesnost a snižuje počet falešných poplachů

„Jsme nadšeni našimi výhodami v oblasti nákladů a výnosů energie pro naše komerční zákazníky," říká Kuhn. „Spojením vysokého poměru nákladů a výkonu s nízkými náklady na instalaci a O&M - spolu s přední tržní účinností konverze a výhodami získávání energie - může technologie střídače Solis 110kW komerčním koncovým uživatelům zvýšit energetický výnos a návratnost investic." Třífázový řetězcový střídač Solis 110kW je k dispozici v asijsko-pacifickém regionu, Evropě a Latinské Americe.
O společnosti Ginlong Technologies Společnost Ginlong Solis je jedním ze zkušených a největších světových specialistů na řetězcové střídače, která vyrábí řetězcové střídače pro solární trhy v oblasti obytných, komerčních a užitkových instalací, které by mohly těžit z kompletní řady mimořádně spolehlivých, bankovatelných, nákladově efektivních a inovativních strunových technologií řetězcových střídačů. Tyto mohou být instalovány globálně a optimalizovány místně, aby zajistily významnou dlouhodobou návratnost investic pro zúčastněné strany na trhu solární energie. Více informací naleznete na stránkách ginlong.com. KONTAKT: Lucy, +86-57465804299, sales@ginlong.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.