Otevřený dopis všem vládám

Datum: 08.04.2020
Praha 7. dubna 2020 (PROTEXT) - Nejvyšší Mistryně Ching Hai, světově uznávaná duchovní učitelka, umělkyně a humanitární aktivistka přednášející například v OSN nebo Ženevě, předala v březnu 2020 prostřednictvím mezinárodní TV otevřený dopis všem vládám. Ching...
Praha 7. dubna 2020 (PROTEXT) - Nejvyšší Mistryně Ching Hai, světově uznávaná duchovní učitelka, umělkyně a humanitární aktivistka přednášející například v OSN nebo Ženevě, předala v březnu 2020 prostřednictvím mezinárodní TV otevřený dopis všem vládám.
Ching Hai patří mezi významné průkopníky naší současné společnosti, kteří moudře a odvážně vyjadřují znepokojení nad změnou klimatu. Za své obětavé počínání obdržela mnoho prestižních ocenění od vládních představitelů a soukromých organizací, například Gusiho cenu za mír.

NALÉHAVÁ výzva Nejvyšší Mistryně Ching Hai všem vedoucím představitelům a vládám celého světa:

"Vážení vedoucí představitelé a vládní činitelé, jsem Vám opravdu vděčná za všechno, co jste doposud udělali, abyste pomohli našemu světu, jak nejlépe umíte. Musíte chránit spoluobčany a spoluobyvatele, to znamená také zvířata. Jsou bezmocná, vydána na milost lidské moci. NEEXISTUJE HUMÁNNÍ PORÁŽENÍ, neexistuje legální vražda masy nevinných. LIDÉ A ZVÍŘATA HYNOU alarmující rychlostí. Změna našeho klimatu se zrychluje. Chov zvířat, ryb, vaječný, mlékárenský průmysl, cokoli, co souvisí se zvířaty, jsou ti nejhorší producenti smrtícího metanu, který ohřívá naši planetu. Zastavení těchto brutálních, vražedných činností, je nejrychlejší způsob, jak ochladit naši Zemi.
Vy máte tu moc to zastavit. ZAVEĎTE VEGANSKÝ ZÁKON, SKONCUJTE S PODNIKY SOUVISEJÍCÍMI S UTRPENÍM ZVÍŘAT. Anulujte bolest, agonii všech lidí a zvířat. Laskavost vyvolá laskavost, soucit vyvolá soucit. VEGANSKÝ ZÁKON JE NEJEFEKTIVNĚJŠÍ ZPŮSOB ZÁCHRANY NAŠEHO SVĚTA.“

Video:
https://suprememastertv.com/cs1/v/90753335579.html
Informace: http://suprememastertv.cz/pdf/Nalehave_vyzvy_lidstvu_2020.pdf
Kontakt: Supreme Master Television Konstruktivní vysílání pro mírový svět www.SupremeMasterTV.com www.SupremeMasterTV.cz tv@suprememastertv.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.