Risen Energy dodá 500W moduly společnosti Tokai

Datum: 20.03.2020
Ning-po (Čína) 20. března 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Risen Energy dodá 500W moduly o celkovém výkonu 20 MW společnosti Tokai Engineering se sídlem v Malajsii, což představuje první světovou objednávku výkonnějších modulů Čínská přední fotovoltaická společnost...
Ning-po (Čína) 20. března 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Risen Energy dodá 500W moduly o celkovém výkonu 20 MW společnosti Tokai Engineering se sídlem v Malajsii, což představuje první světovou objednávku výkonnějších modulů Čínská přední fotovoltaická společnost kótovaná na burze s akciemi typu A, Risen Energy Co., Ltd., nedávno uzavřela smlouvu o spolupráci s předním poskytovatelem řešení v oblasti ochrany před blesky a přepětím, společností Tokai Engineering (M) Sdn. Bhd se sídlem v Shah Alam v Malajsii. Podle této smlouvy poskytne čínský dodavatel malajské firmě vysoce účinné solární fotovoltaické moduly o celkovém výkonu 20 MW. Jedná se o první zakázku 500W modulů na světě a další příklad vedoucí pozice společnosti Risen Energy v éře PV 5.0. Společnost Tokai s 27letými zkušenostmi se díky svým komplexními, přizpůsobenými a vysoce kvalitními řešeními stala etablovaným investorem v oblasti solárních řešení. Společnost Risen Energy jako průkopník, který uvádí na trh první vysoce účinné 500W moduly na světě, dodá tyto moduly využívající monokrystalické křemíkové destičky G12 (210 mm) společnosti Tokai. Moduly mohou snížit náklady na systémovou rovnováhu (BOS) o 9,6 % a vyrovnané náklady na energii (LCOE) o 6 %, zatímco zvýší výkon jedné řady o 30 %. Generální ředitel společnosti Tokai Group pan Dato' Ir. Jimmy Lim Lai Ho v komentáři k tomuto partnerství řekl: „Společnost Risen Energy je lídrem v tomto oboru, když vstoupila do éry PV 5.0 s vysoce výkonnými 500W moduly založenými na nejmodernějších technologiích. Jsme velice potěšeni, že můžeme zahájit tuto spolupráci se společností Risen Energy a očekávat doručení a implementaci modulů co nejdříve s cílem dosáhnout nižších vyrovnaných nákladů na výrobu elektřiny a vyšší úrovně příjmů z vyrobené energie." Ředitel globálního marketingu společnosti Risen Energy Leon Chuang řekl: „Jsme velmi poctěni, že můžeme společnosti Tokai poskytnout vysoce výkonné 500W moduly, které mají mnoho výhod. Jako první poskytovatel 500W modulů na světě jsme přesvědčeni, že jsme schopni převzít vedoucí pozici v éře PV 5.0. Nadále se budeme angažovat v oblasti výzkumu a vývoje zaměřeného na levné a vysoce výkonné výrobky a řešení, které uspokojí poptávku na trhu. Těšíme se také na spolupráci s více partnery, abychom pomohli fotovoltaickému průmyslu vstoupit do nové éry sériově vyráběných vysoce výkonných modulů." Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1135126/Risen_Energy.jpg KONTAKT: Tina Feng, +86-574-59953077 PROTEXT
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.