Společnost Discovery Life Sciences rozšiřuje imunomonitorovací služby, aby urychlila vývoj nových buněčných terapií

Datum: 10.03.2020
Huntsville (Alabama) 10. března 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Významně zvyšuje průtokovou cytometrii, buněčnou kulturu, 10x genomiku a služby biologických vzorků pro urychlení výzkumu a vývoje Společnost Discovery Life SciencesTM (Discovery), světový lídr v oblasti řešení biologických...
Huntsville (Alabama) 10. března 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Významně zvyšuje průtokovou cytometrii, buněčnou kulturu, 10x genomiku a služby biologických vzorků pro urychlení výzkumu a vývoje Společnost Discovery Life SciencesTM (Discovery), světový lídr v oblasti řešení biologických vzorků, genomických, buněčných a imunohistochemických služeb (IHC), dnes oznámila významné rozšíření své laboratoře biologie buněk a imunologických služeb, konkrétně za účelem urychlení objevování, preklinického a klinického vývoje nových buněčných terapií a imunoterapeutik. Laboratoř nyní poskytuje 10násobné jednobuněčné sekvenování, kombinované s rozšířenou průtokovou cytometrií a službami v oblasti buněčných kultur in vitro, které jsou přímo integrované s přední světovou infrastrukturou získávání a zpracování biologických vzorků společnosti Discovery.
Kombinace expertů, poradenských imunomonitorovacích služeb a špičkových řešení pro biologické vzorky společnosti Discovery minimalizuje artefakty zpracování biologických vzorků a výrazně zkracuje čas jejich zpracování. Tým společnosti Discovery pro buněčnou biologii zahrnuje přístup společnosti s názvem Science at Your ServiceTM (Věda k vašim službám). Výsledkem jsou data nejvyšší kvality a spolehlivosti, která pomáhají vědcům činit výhodnější rozhodnutí v každé fázi vývoje léků a diagnostiky. „Máme jedinečnou schopnost řídit a optimalizovat protokoly používané k pořizování a zpracování vysoce kvalitních biologických vzorků a poté je analyzovat v jakémkoli měřítku v našich laboratořích pro průtokovou cytometrii a genomiku, které jsou registrovány u agentury CLIA," řekl Shawn Fahl, PhD, vedoucí imunolog rozšířené laboratoře společnosti Discovery. „Pomáháme klientům důvěrně porozumět imunitním odpovědím a interakcím s imunitním systémem nádoru tím, že řídíme proměnné na každém kroku procesu - od získání biologického vzorku až po dodání dat."
„Příští generace buněčných terapií a imunoterapií vyžaduje použití vědeckých inovací a kvality pro urychlení jejich vývoje, aby se rychle dostaly k lůžku pacienta. Investujeme do příští generace vědeckých přístrojů a vysoce kvalifikovaných profesionálních pracovníků, abychom vytvořili nejspolehlivější údaje nejvhodnějším způsobem, který uspokojí tuto potřebu," řekl Glenn Bilawsky, generální ředitel společnosti Discovery. „Naše integrovaná platforma služeb nyní zahrnuje přední biologické vzorky, IHC, genomiku a služby rozšířené průtokové cytometrie. Můžeme poskytovat komplexní, vícerozměrné odpovědi na složité biologické a genetické otázky, což vede k lepšímu pochopení nemoci a reakci na léčbu."
O společnosti Discovery Life Sciences Společnost Discovery Life Sciences je globálním lídrem v oblasti analýzy a získávání biologických vzorků pro farmaceutický, biotechnologický a diagnostický průmysl. HudsonAlpha Discovery je celosvětově uznávaná divize sekvenování a bioinformatiky společnosti Discovery, která využívá nejnovější technologie genomického výzkumu, aby komplexně podporovala objevy, translační a klinický výzkum. Tým společnosti Discovery, který je motivován vědou, spolupracuje se zákazníky inovativním a konzultačním způsobem, aby překonávali překážky a dosahovali rychlejších výsledků. Jsme „Vědou k vašim službám" (Science at your ServiceTM)! Další informace naleznete na webových stránkách dls.com Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1022478/Discovery_LS_Logo.jpg KONTAKT: Jodie Klein, 703/801-7955, jodieklein@kleinonpoint.com; nebo Kelly Zitlow, 847/858-5230, kelly.zitlow@waterstreet.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.