Společnost CNPC navzdory propuknutí viru COVID-19 pokračuje v pravidelných zahraničích ropných a plynových operacích

Datum: 07.03.2020
Peking (Čína) 7. března 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Andes Petroleum Ecuador LTD. Čínské národní korporace pro průzkum a vydobývání ropy a zemního plynu (CNODC), dceřiná společnost 100% vlastněné společností China National Petroleum Corporation (Šanghaj: 601857), (CNPC), uvedla...
Peking (Čína) 7. března 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Andes Petroleum Ecuador LTD. Čínské národní korporace pro průzkum a vydobývání ropy a zemního plynu (CNODC), dceřiná společnost 100% vlastněné společností China National Petroleum Corporation (Šanghaj: 601857), (CNPC), uvedla do provozu dva nové ropné vrty v provincii Orellana v Ekvádoru, které jsou pro společnost CNPC průlomem v oblasti průzkumu litologických ropných ložisek. V době, kdy se virus COVID-19 šíří po celém světě, společnost CNPC zajišťuje nepřetržitou výrobu a plynulé řízení ve svých různých projektech v zámoří, přičemž zavádí účinná opatření Číny v oblasti prevence a kontroly epidemie v dalších zemích u partnerů a zaměstnanců. Dai Houliang, předseda představenstva společnosti CNPC, napsal dopisy přímo zahraničním partnerům a získal porozumění a podporu. Společnost CNODC dne 26. ledna zavedla mimořádná opatření v oblasti veřejného zdraví na úrovni I a sestavila vedoucí skupinu pro prevenci a kontrolu viru COVID-19. Nejdůležitějším úkolem je provádění různých preventivních a kontrolních opatření a zajištění toho, aby výroba a provoz byly prováděny vysoce organizovaným způsobem. Společnost CNODC poté zavedla telekomunikační řešení zdůrazňující využití jednotné komunikační a videokonferenční platformy pro podporu flexibilní práce. Zahraniční společnosti a projekty také připravily programy provádění prevence a kontroly nemocí a pohotovostní plány, které zahrnují nákup nezbytných zásob a pečlivou péči o zdraví zaměstnanců. Kromě toho společnost CNPC aktivně zajišťuje zpravodajství o situaci čínského boje proti epidemii a opatřeních společnosti CNPC vůči zahraničním zaměstnancům jejích společných podniků, místním komunitám a vládám a pravidelně informuje o zdravotních podmínkách svých čínských zaměstnanců. Rafinérský podnik společnosti CNPC v Nigeru publikoval články o viru COVID-19 na oficiálních webových stránkách Nigeru ACTUNIFER a v národních novinách Le SAHEL. RAYNATOU MAHAMADOU SALIFOU z projektu ropovodu Niger-Benin pro místní noviny napsal o prevenci a kontrole viru COVID-19. V Brazílii společnost CNPC zaslala svým partnerům a obyvatelům komunit více než 30 dopisů. "Společnost CNPC stojí se všemi našimi zaměstnanci a partnery v boji proti novému koronaviru. Zavázali jsme se poskytovat veškerou nezbytnou pomoc, aby všichni byli v bezpečí a zdraví, a zároveň se snažit co nejlépe přispívat k hospodářskému a sociálnímu rozvoji hostitelských zemí tím, že zajistíme pokračující těžbu ropy a zemního plynu z našich zámořských projektů," řekl Wang Zhongcai, viceprezident společnosti PetroChina a předseda představenstva společnosti CNODC. KONTAKT: Fan Cunqiang, +86-10-6011 8978, fancunqiang@cnpcint.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.