Společnost JA Solar dodá pro nedotované projekty ve Španělsku monokrystalické PERC moduly o celkovém výkonu 100 MW

Datum: 02.03.2020
Peking 2. března 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost JA Solar, přední výrobce vysoce výkonných fotovoltaických produktů, oznámila, že dodá pro dvě 50 MW solární elektrárny v Alvarado-La Risca, městu v regionu Extremadura ve Španělsku, vysoce účinné monokrystalické...
Peking 2. března 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost JA Solar, přední výrobce vysoce výkonných fotovoltaických produktů, oznámila, že dodá pro dvě 50 MW solární elektrárny v Alvarado-La Risca, městu v regionu Extremadura ve Španělsku, vysoce účinné monokrystalické PERC moduly o celkovém výkonu 100 MW. Očekává se, že tyto elektrárny budou uvedeny do provozu ve třetím čtvrtletí roku 2020. Oba projekty, které byly vyvinuty a postaveny španělskou solární společností Solarpack, byly nedávno získány společností Green Investment Group Limited (GIG), která podepsala dlouhodobou dohodu o nákupu energie (PPA) se společností Shell Energy Europe Limited. Dohoda PPA je jedním z klíčových faktorů, který posouvá španělský trh s fotovoltaikou zpět na úroveň gigawattů a vede investory k tomu, aby se více zaměřili na schopnost výroby energie a dlouhodobý výkon solárních modulů. Moduly o výkonu 100 MW, dodané společností JA Solar, využívají solární články vyrobené z křemíkových destiček dopovaných galiem. V roce 2019 byla společnosti JA Solar udělena práva duševního vlastnictví na křemíkové krystaly dopované galiem a využívání krystalických křemíkových destiček typu p dopovaných galiem pro výrobu solárních článků v různých zemích a oblastech, na které se vztahovaly související patenty. Aplikace křemíkových destiček dopovaných galiem může účinně zmírnit počáteční světlem indukovanou degradaci (LID), se kterou se dlouho musely vyrovnávat solární články využívající křemíkové destičky typu p dopované bórem. Toto zajišťuje solárním modulům dlouhodobý výkon, stabilitu a zlepšenou návratnost investic. KONTAKT: Xiaorui Sun, +86-10-6361-1888 x1698, bj.sunxr@jasolar.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.