Společnost Shanghai Electric představí v Dubaji na výstavě Expo 2020 inovace v oblasti nové energie

Datum: 12.02.2020
Šanghaj 12. února 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Shanghai Electric Group (dále jen „Shanghai Electric" nebo „společnost") oznámila, že se zúčastní veletrhu Expo 2020 v Dubaji jako oficiální partner Čínského pavilonu, který má být otevřen 20. října. ...
Šanghaj 12. února 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Shanghai Electric Group (dále jen „Shanghai Electric" nebo „společnost") oznámila, že se zúčastní veletrhu Expo 2020 v Dubaji jako oficiální partner Čínského pavilonu, který má být otevřen 20. října. „Jsme hrdí na to, že jsme součástí veletrhu Expo 2020 v Dubaji. Je to již počtvrté, kdy se společnost Shanghai Electric zúčastní této světové výstavy. Čínský pavilon, příhodně pojmenovaný „Světlo Číny", ve spolupráci se společností Shanghai Electric ukáže světu nejmodernější technologická a energetická řešení, která budou budoucností výroby a spotřeby energie. Je to také významný krok pro společnost, protože pokračujeme v posilování naší globální image značky," uvedla paní Sun, zástupkyně ředitele odboru firemní kultury společnosti Shanghai Electric. Společnost Shanghai Electric má v současné době řadu obrovských projektů v rámci iniciativy Pásu a cesty, včetně projektu koncentrované solární energie (CSP) o výkonu 950 MW a projektu solární elektrárny v Dubaji. Po dokončení projektu se očekává, že poskytne čistou energii více než 270.000 rodinám ve městě, čímž sníží emise oxidu uhličitého ve městě o 1,6 milionu tun ročně. Zhang Shenfeng, náměstek ředitele Čínské rady pro podporu mezinárodního obchodu, uvedl, že projekt o výkonu 950 MW je významným úsilím v rámci iniciativy Pásu a cesty a je potěšen, že se společnost Shanghai Electric zúčastní veletrhu Expo jako zástupce čínských státních společností. Čínský pavilon zaujme na veletrhu Expo 2020 v Dubaji plochu 4636 m2 a bude navržen tak, aby symbolizoval naději a světlou budoucnost. Návštěvníci budou mít možnost nahlédnout do špičkových inovací v oblasti IT, dopravy, technologií 5G a umělé inteligence, které se v současnosti vyvíjejí v Číně. O společnosti Shanghai Electric Společnost Shanghai Electric Group Company Limited (SEHK: 2727, SSE: 601727) se zabývá především návrhem, výrobou a prodejem energetických zařízení a průmyslových zařízení. Zaměřuje se na oblast nové energie, včetně výroby a prodeje větrných turbín a jejich součástí, jakož i jaderných energetických zařízení; podnikání v oblasti čisté energie, včetně výroby a prodeje tepelných energetických zařízení, zařízení pro přenos a distribuci energie; průmyslová zařízení, včetně výroby a prodeje výtahů a motorů; a moderní odvětví služeb, včetně zadávání zakázek na stavební projekty tepelných a přenosových a distribučních projektů a dalších podniků. Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1088111/Shanghai_Electric_join_Expo_2020_Dubai_official_partner_China_Pavilion.jpg Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1088171/logo.jpg KONTAKT: Jin Shen, +86-138-1790-9115, shenjin@shanghai-electric.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.