Kráva jak má být

Datum: 10.02.2020
Bobrová (Žďársko) 10. února 2020 (PROTEXT) - milkSIM - obchodní značka založená Chovatelským družstvem Impuls je symbolem trvale udržitelného šlechtění českého strakatého skotu, postaveného na ekologii, harmonii, kvalitě a udržitelnosti. Chov kombinovaných plemen skotu, mezi...
Bobrová (Žďársko) 10. února 2020 (PROTEXT) - milkSIM - obchodní značka založená Chovatelským družstvem Impuls je symbolem trvale udržitelného šlechtění českého strakatého skotu, postaveného na ekologii, harmonii, kvalitě a udržitelnosti. Chov kombinovaných plemen skotu, mezi které český strakatý skot patří, je ekologickým řešením produkce potravin pro rychle rostoucí populaci a měnící se klimatické podmínky. V České republice je chováno 587 tisíc krav převážně úzce specializovaných plemen buď jen na mléko, nebo jen na maso. Na stejnou produkci mléka a masa by stačilo při současné užitkovosti méně než 400 tisíc krav českého strakatého plemene. Maso a mléko vyprodukované chovem českého strakatého skotu má nižší uhlíkovou stopu a snižuje emise skleníkových plynů až o 30 procent. Kontakt: Michal Basovník www.milksim.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.