První modul 210 společnosti Trina Solar opustil výrobní linku

Datum: 24.01.2020
Chang-čou (Čína) 24. ledna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Trina Solar Co., Ltd („Trina Solar" nebo „Společnost") oznámila, že její první velký modul, který využívá 210 mm křemíkové plátky („modul 210"), formálně sjel z výrobní linky společnosti....
Chang-čou (Čína) 24. ledna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Trina Solar Co., Ltd („Trina Solar" nebo „Společnost") oznámila, že její první velký modul, který využívá 210 mm křemíkové plátky („modul 210"), formálně sjel z výrobní linky společnosti. Trina Solar je ve svém odvětví lídrem v oblasti výzkumu a vývoje a ve výrobě modulů 210. Tento krok výrazně urychlí zavádění velkých modulů na trh. Společnost Trina Solar zahájila výzkum a vývoj modulů 210 v roce 2019. Prvních moduly 210 jsou založeny na špičkové technologii s více přípojnicemi a představuje inovativní design s 1/3 řezem. Na základě komplexního zvážení potenciálních výzev, včetně silného výkonu modulu, výnosu, výrobních obtíží, rizik hot spotu, výkonu výstupního proudu a bezpečnosti rozvodné skříně, řešení společnosti Trina Solar s více přípojnicemi a 1/3 řezem umožní kompatibilitu a integraci velkých a výkonných modulů a následných systémů. Ředitel pro výzkum a vývoj strojírenské technologie ve společnosti Trina Solar řekl: „S desetiletími nashromážděných zkušeností v oblasti zpracování a technologií jsme přesvědčeni, že můžeme využít nejnovější materiály a technologie k vytvoření dalšího vysoce výkonného a spolehlivého modulu pro fotovoltaický průmysl. Náš tým v současnosti urychluje aplikaci našich nejnovějších výsledků výzkumu a vývoje na produkty, které mohou jít do sériové výroby, a vést tak fotovoltaický průmysl do éry modulů o výkonu 500 W." Foto: https://static.trinasolar.com/sites/default/files/Design_sketch.jpg O společnosti Trina Solar Společnost Trina Solar byla založena v roce 1997 a je předním světovým poskytovatelem komplexních řešení v oblasti fotovoltaiky a inteligentní energie. Společnost se zabývá vývojem, výrobou a prodejem fotovoltaických produktů; vývojem solárních projektů; provozem a údržbou, vývojem a prodejem inteligentních mikroprocesorů a víceenergetických doplňkových systémů, jakož i provozem energetických cloudů. Společnost Trina Solar představila v roce 2018 svou značku Energy Internet of Things (Internet věcí v energetice) a iniciovala Alianci průmyslového rozvoje Trina Energy IoT a Inovační centrum pro IoT v energetice s předními světovými podniky a výzkumnými ústavy. Společnost se zavázala stát se lídrem globálního energetického průmyslu. Další informace naleznete na webových stránkách www.trinasolar.com. KONTAKT: Ching Wang, +86-21-6057-5302, qing.wang04@trinasolar.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.