Láska rapperů k jejich botám

Datum: 29.08.2014

Revoluce ve světě módní obuvi začala jeden letní den v roce 1986.

Celou tuto věci odstartovali Run – DMC se svou běžnou věcí My Adidas na Madison Square Garden před jejich 20 000 příznivci. Okolo 4 000 příznivců pozvedlo své boty Adidas a mávali jimi nad hlavami. Zástupci společnosti Adidas, tak objevili, jaký velký účinek má Run – DMC na značku Adidas, nemeškali, a sepsali s nimi velice výnosnou smlouvu. Od tohoto okamžiku můžeme nacházet v textech raperových písní spoustu zmínek na tento námět. Kupříkladu Jay-Z v „Jigga that nigga“ nám oznamuje, jaké tenisky nosí: „Lampin in the Hamptons, the weekend´s man, the Stan Smitn Adidas and the Campus. Dále již zmínění Run – DMC, pomocí kterých to vše odstartovalo: „My Adidas cuts the sand of a foreign land, with the mic in my hand, I cold took command. Mezi novější songy patří od Mac Millera „Nikes on my feet“, která dobyla několik světových hudebních žebříčků.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.