Móda pro mladé

Datum: 18.02.2014

Móda pro mladé je o něco odlišná jako móda pro starší. Mladí lidé si mohou na sebe vzít téměř cokoli, co jim sedí. Obecně však oblečení pro mladé lidi obsahuje mnoho barev, různé zajímavé potisky, vzory nebo loga, a je více ležérní. Pojďme si říci něco málo o oblíbených obchodních domech s módou pro mladé.

New Yorker móda

New Yorker je německý obchodní dům se svými vlastními značkami a dlouhodobou historií působení v módním byznysu. Nabízí svěží módu pro mladé muže (značky Fishbone nebo Smog), mladé ženy - dívky (například značka Fishbone Sister nebo značka spodního prádla Censored). New Yorker má řadu poboček v celé Evropě, proto předpokládáme, že jste už o něm slyšeli a není poterbné ho více představovat. Více o New Yorker módě zde.

Tally Weijl módní značka

Značka Tally Weijl představuje módu pro mladé ženy. Nenabízí katalogové věci, najdete zde originální kousky od švýcarské módní návrhářky s tímto jménem. Dívky, co zde nakoupí, budou mít tendenci vypadat mladě, sexy a zajímavě. Někdy jsou však velmi vhodné malé velikosti oblečení, hodili by se i větší. Však i dívka "u sebe" může vypadat sexy. Tak proč si takové zákaznice odehnat nevyhovujícími velikostmi? Více o značce Tally Weijl na www.kultmody.com.

Takko módní věci

Takko Fashion je také módní značka pocházející z Německa. Zaměřuje se nejen na mladé, ale i starší ročníky do 40 let a podobně i mladší, dokonce již o pár měsíců od narození. Oblečení prodává rovněž jako New Yorker pod vlašné značkami, mezi které patří například Chapter (ležérní módní řada pro mladého muže) nebo Crash One (kolekce oblečení pro dívky milující trendy, které udávají módní tón jako ve škole, tak i ve svém volném čase). Více o Takko Fashion na tomto odkazu.

Toto jsou jen tři z velkého množství módních značek oblečení pro mladé lidi. Jsme si jisti, že si při výběru vašich pravých kousků šatstva poradíte a pokud ne, skočte podívat co je právě trendy a v módě na webstránku www Kultmody com.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.